Ο δήμαρχος “εγκλημάτησε” κατά των δημοτών για να ικανοποιήσει τον Παλάσκα!

Print Friendly, PDF & Email

Με αφορμή την κατά πλειοψηφία απόφαση του δήμου Καρδίτσας σχετικά με τον χώρο που έχει παραχωρηθεί από 2003 στην ΕΠΣ Καρδίτσας και παραμένει σήμερα, 14 χρόνια μετά, αναξιοποίητος, και του ταυτόχρονου αιτήματος της Αναγέννησης Καρδίτσας, να παραχωρηθεί o συγκεκριμένος χώρος σε αυτήν, ο δημοτικός σύμβουλος Καρδίτσας και πρώην διαιτητής και παρατηρητής διαιτησίας Super League, Hλ. Χατζής, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

“Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στις 26/6/2017, συνεχίστηκε το «διαρκές έγκλημα» σε βάρος του Καρδιτσιώτικου λαού. Μόλις χθες ο Δήμος Καρδίτσας, έγινε η αιτία να χαθεί μια μεγάλη ευκαιρία για την περιοχή μας.

Μια αχτίδα φωτός ανάπτυξης σταμάτησε εν τη γενέσει της. Κονδύλια 1.700.000 ευρώ, δέσμευση του αντιπεριφερειάρχη κ. Βασίλη Τσιάκου (προϋπολογισμός του έργου), χάθηκαν για το πείσμα του Δημάρχου κ. Φώτη Αλεξάκου και των δημοτικών του συμβούλων, να μη δυσαρεστήσουν τον «επιστήθιο» φίλο τους κ. Μανώλη Παλάσκα προέδρου της ΕΠΣ Καρδίτσας.

Η εμμονή της δημοτικής αρχής, να συγκαλύπτει το σκάνδαλο που έχει συντελεστεί στο υποτιθέμενο αθλητικό κέντρο της ΕΠΣΚ, είναι περίεργη και δίκαια συζητήσιμη από τους πολίτες της πόλης μας.

Επιτέλους θα μας πει κάποιος «ποιος διοικεί το δήμο Καρδίτσας;»

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή