Ρυθμικά “VAR” φώναζαν οι φίλοι του ΠΑΟΚ, πόσες φορές το χρειάστηκε ο Σκουλάς

Print Friendly, PDF & Email

Σε πρωταγωνιστής της αναμέτρησης εξελίχθηκε το VAR στην Τούμπα, στον αγώνα ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης για την 19η αγωνιστική της Super League 1. Ηταν τόσες πολλές οι φορές που χρειάστηκε τη συμβολή του ο διαιτητής Σκουλάς, που στο τέλος οι φίλοι του ΠΑΟΚ φώναζαν ρυθμικά “VAR, VAR, VAR”!

Συνολικά σε τουλάχιστον έξι περιπτώσεις υπήρξε έλεγχος από τους διαιτητές VAR, Παπαπέτρου και Απτόσογλου.

α) Στο 1-0 του ΠΑΟΚ από τον Σφιντέρσκι στο 29′, ελέγχθηκε αν κινήθηκε η μπάλα από τον Λημνιό προς τον Βιεϊρίνια μετά την εκτέλεση φάουλ.
β) Στο 43′ ο Σκουλάς μετά από υπόδειξη του Παπαπέτρου έκανε on field review για τυχόν πέναλτι υπέρ του Αστέρα Τρίπολης στη διεκδίκηση της μπάλας μεταξύ των Αουγκούστο και Βαλιέντε, ωστόσο διατήρησε την αρχική του απόφαση δείχνοντας παίζεται.
γ) Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου οι παίκτες του Αστέρα Τρίπολης διαμαρτυρήθηκαν για χέρι του Σφιντέρσκι μέσα στην περιοχή. Ο Παπαπέτρου εξέτασε τη φάση στο VAR για τυχόν πέναλτι όμως το ματς συνεχίστηκε κανονικά, καθώς και ο Σκουλάς έδειξε εξ αρχής παίζεται.
δ) Στo 2-0 του ΠΑΟΚ, αρχικά υπήρξε υπόδειξη οφσάιντ, όμως μετά από παρέμβαση του Παπαπέτρου το γκολ του Πέλκα κατακυρώθηκε.
ε) Στο 64′ ο Σκουλάς έδειξε πέναλτι σε πτώση του Σφιντέρσκι μετά από μαρκάρισμα του Σοάρες, ο οποίος μάλιστα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Τελικά μετά από παρέμβαση του VAR η παράβαση έγινε φάουλ και ο Σκουλάς πήρε πίσω τη δεύτερη κίτρινη κάρτα αποβάλλοντας τελικά τον παίκτη του Αστέρα με απευθείας με κόκκινη κάρτα.
στ) Στο 86′ ο Αστέρας μείωσε σε 3-1 ωστόσο και σε αυτήν την περίπτωση χρειάστηκε η χρήση VAR για να μετρήσει το γκολ, αφού αρχικά υποδείχθηκε οφσάιντ.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή