Στην Επιτροπή Δεοντολογίας η ΕΠΣ Κέρκυρας για την ανακοίνωση για Πουλημά

Print Friendly, PDF & Email

Ερευνα για την ανακοίνωση που είχε εκδώσει η ΕΠΣ Κέρκυρας το καλοκαίρι σχετικά με τον διαιτητή Πουλημά διεξάγει η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ, ζητώντας παράλληλα ενημέρωση για τις επιχορηγήσεις που έλαβε η Ένωση από την Ομοσπονδία την προηγούμενη πενταετία.

Το Ερευνητικό Τμήμα της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ απέστειλε έγγραφο προς τον πρόεδρο της ΕΠΣ Κέρκυρας, Παναγιώτη Ποζίδη και τον Γενικό Γραμματέα, Γιώργο Κουλόπουλο, με το οποίο ζητάει να αποστείλουν αντίγραφο του καταστατικού της Ένωσης, αντίγραφα των πρακτικών συνεδρίασης του Δ.Σ και αντίγραφα των πρακτικών Γενικών Συνελεύσεων της Ένωσης.

Παράλληλα τους ζητάει να ενημερώσουν για την ιδιότητα που έχει ο Νίκος Χρυσικόπουλος στον ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα, καθώς επίσης και για το ακριβές ποσό της επιχορήγησης που έχει λάβει η ΕΠΣΚ από την ΕΠΟ την πενταετία 2012-2016.

Παράλληλα η Επιτροπή Δεοντολογίας της Ομοσπονδίας γνωστοποίησε στους κ.κ Ποζίδη και Κουλόπουλο ότι έχει κινηθεί εναντίον τους διαδικασία διερεύνησης για παράβαση του Κώδικα Δεοντολογίας μετά την εις βάρος της ΕΠΟ ανακοίνωση που είχε εκδώσει η Ένωση το περασμένο καλοκαίρι αναφορικά με την καρατόμηση του διαιτητή Νίκου Πουλημά.

Ολα αυτά έπειτα από καταγγελία στην οποία προέβησαν τα στελέχη της αντιπολίτευσης της Ένωσης, Γεράσιμος Κουλούρης, Γιάννης Βλαχόπουλος, Γιάννης Μακαντάνης και Σπύρος Ασπιώτης.

Πηγή: sdna.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή