Συζητήθηκε η προσφυγή για τις εκλογές της ΕΠΣ Καρδίτσας, τι υποστήριξαν οι δυο πλευρές

Print Friendly, PDF & Email

Συζητήθηκε στο διαιτητικό η προσφυγή του πρώην προέδρου Μανώλη Παλάσκα και ελάχιστων μελών της προηγούμενης διοίκησης της ΕΠΣ Καρδίτσας, οι οποίοι ζητούσαν να κηρυχθούν άκυρες οι εκλογές που έγιναν στις 2 Φεβρουαρίου και από τις οποίες προέκυψε η διοίκηση Σκάρλου, την οποία ψήφισαν πάνω από το 50% των σωματείων.

Οι προσφεύγοντες (ο Παλάσκας, έλαμψε δια της απουσίας του) υποστήριξαν ότι οι εκλογές  δεν έπρεπε να γίνουν, επειδή λόγω της απόφασης του διαιτητικού δικαστηρίου, που έκρινε παράνομη την μη ανακήρυξη κάποιων υποψηφιοτήτων, έπρεπε να παρέλθει χρονικό διάστημα τριών ημερών.

Επίσης, υποστήριξαν ότι τη μέρα των εκλογών στο χώρο της γενικής συνέλευσης υπήρξε κλίμα τρομοκρατίας, και ότι ήταν παράνομη η συμμετοχή του Ηλία Χατζή στη γενική συνέλευση.

Η πλευρά της διοίκησης, η οποία εκπροσωπήθηκε από τους δικηγόρους, Χάρη Γρηγορίου και Έλσα Ρίζου, τον πρόεδρο της ΕΠΣ Καρδίτσας Χρήστο Σκάρλο, τον αναπληρωτή πρόεδρο Γιώργο Κρανή και τον εκτελεστικό γραμματέα Ηλία Χατζή, αντέκρουσαν τους ισχυρισμούς των αιτούντων, αποδεικνύοντας τη νόμιμη τέλεση των εκλογών τη νόμιμη συμμετοχή του Χατζή και την αοριστία όσον αφορά τις καταγγελίες περί τρομοκρατίας.

Οι δύο πλευρές, έχουν προθεσμία υποβολής υπομνημάτων εντός δύο ημερών και στη συνέχεια αναμένεται η έκδοση της απόφασης.

Πρόσθετη παρέμβαση υπέρ της διοίκηση Σκάρλου έκαναν 50 σωματεία. Μετά το τέλος της διαδικασίας, η πλευρά της νυν διοίκησης ήταν απόλυτα ικανοποιημένη για την εξέλιξή της και έκανε λόγο για κατάρριψη των ισχυρισμών της άλλης πλευράς.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή