Άρης: “Η… εξυγίανση στα καλύτερά της. Αλλά τα ψωμιά σας είναι λίγα…”

Print Friendly, PDF & Email

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Άρης αναφορικά με τον ρέφερι Γιώργο Κομίνη, ο οποίος ορίστηκε στην θέση του VAR και στην αναμέτρηση των «κιτρινόμαυρων» κόντρα στον Βόλο.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, ο Κομίνης στη φάση του 41′ του αγώνα με τον ΟΦΗ για την 14η αρνήθηκε να πάει στο VAR για να ελέγξει αν υπήρχε πέναλτι σε βάρος του Μπα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Άρη:

“Ενώ δεν έχουμε ξεχάσει ακόμη τον μη καταλογισμό του καταφανέστατου πέναλτι υπέρ της ομάδας μας στο Ηράκλειο από τον Κομίνη, έρχεται σήμερα η Κ.Ε.Δ. να ορίσει τον Κομίνη διαιτητή VAR στο παιχνίδι της Πέμπτης με το Βόλο Ν.Π.Σ.!!!

Τον Κομίνη, που -ενώ ο διαιτητής VAR στο Ηράκλειο τον κάλεσε στην ενδοεπικοινωνία να ελέγξει τη φάση- αυτός τον αγνόησε!!!

Η… εξυγίανση στα καλύτερά της. Αλλά τα ψωμιά σας είναι λίγα…”.

Συνάντηση με Περέιρα

Σύμφωνα με πληροφορίες η ΠΑΕ Αρης έστρειλε επιστολή στην ΚΕΔ, όπου στέκεται στις αποφάσεις των διαιτητών Σέζου (VAR) – Κομίνη (διαιτητή) στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ.

Επίσης ζητάει άμεσα και μέχρι την προσεχή Τετάρτη, συνάντηση με τον Βίτορ Μέλο Περέιρα, όπου τον Άρη θα εκπροσωπήσει ο ισχυρός άντρας της ομάδας, Θόδωρος Καρυπίδης.

Ωστόσο εδώ και αρκετό καιρό ο επικεφαλής της ΚΕΔ δεν κάνει συνάντηση με εικοινωνεί με τις ΠΑΕ μόνο εγγράφως.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή