“Ήθελα θέση υψηλότερης ευθύνης, αλλά έπρεπε να τηρηθούν συμφωνίες”

Ο Παναγιώτης Δημητρίου
Print Friendly, PDF & Email

Ο Παναγιώτης Δημητρίου, πρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών επί 17 έτη, εξελέγη για δεύτερη συνεχή φορά μέλος της Ε.Ε. της ΕΠΟ λαμβάνοντας τις περισσότερες ψήφους.

Μιλώντας στην “Άπόψη” είπε, μεταξύ άλλων, τα εξής:

“Σίγουρα ήταν ιδιαίτερα τιμητικό για μένα το γεγονός ότι πήρα τις περισσότερες ψήφους, όπως και για την ΕΠΣ Αθηνών που είναι η μεγαλύτερη Ένωση στην χώρα και επί πολλά χρόνια δεν εκπροσωπείτο στο Δ.Σ. της ΕΠΟ.

Μου αφήνει μία αίσθηση δικαίωσης και αναγνώρισης, αλλά το πιο σημαντικό αυτήν την στιγμή είναι η επόμενη μέρα. Πάνω σε αυτήν δουλεύουμε ήδη και το μεγάλο μας στοίχημα είναι να φέρουμε την ενότητα στο ελληνικό ποδόσφαιρο», μας είπε αρχικά ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών.

Δεν το κρύβω ότι θα ήθελα μία θέση υψηλότερης ευθύνης, ώστε να προσφέρω ουσιαστικές υπηρεσίες στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, χρησιμοποιώντας τη μεγάλη πείρα που έχω απέκτησα διοικώντας επί 16 χρόνια πάνω από 130 σωματεία. Ο κ. Γραμμένος μου είπε ότι πρέπει να τηρηθούν ορισμένες προεκλογικές συμφωνίες, γι’ αυτό στην εισήγησή του προς το νέο Δ.Σ. της ΕΠΟ πρότεινε άλλους συναδέλφους για το προεδρεί. Σέβομαι την απόφασή του και εύχομαι κάθε επιτυχία στους συναδέλφους μου του προεδρείου. Από την πλευρά μου έχω να πω ότι θα κάνω το καλύτεροσε όποια επιτροπή κι αν οριστώ”.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή