ΟΣΦΠ: Ο θίασος του Περέιρα συνεχίζει τις θλιβερές του παραστάσεις

Print Friendly, PDF & Email

Έντονα παράπονα για τη διαιτησία του Μαντς Κρίστοφερ Κριστόφερσεν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, το οποίο ολοκληρώθηκε χωρίς νικητή (1-1), έχουν στον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα, κύκλοι των «ερυθρολεύκων» στέκονται πολύ στις αποφάσεις του Δανού μετά το 0-1 και στα πολλά φάουλ που έδινε γύρω από την περιοχή τους. «Ο Κριστόφερσεν έπαιξε όπως αναμενόταν με τις σχέσεις που έχει με τον Τριτσώνη» ήταν ορισμένες από τις ατάκες που ακούγονταν από «ερυθρόλευκα» στόματα.

Στάθηκαν επίσης στην ανοχή που έδειξε σε σκληρά μαρκαρίσματα των «κιτρινόμαυρων» και στο γεγονός ότι δεν τιμώρησε πιο αυστηρά τον Μοράν στο χτύπημα στον Φορτούνη.

Συγκεκριμένα, κύκλοι του Ολυμπιακού ανέφεραν: «Ο διαιτητής Κριστόφερσεν έπαιξε το ματς όπως ακριβώς αναμενόταν, με τις σχέσεις που έχει με τον σεσημασμένο Τριτσώνη. Μετά το γκολ αγχώθηκε και έπαιξε 100%-0%. Ως τότε, έκανε τα πάντα για να αφήσει το σκληρό παιχνίδι της ΑΕΚ. Δεν έβγαλε καθαρές κάρτες από νωρίς, αποκορύφωμα και ο τραυματισμός του Φορτούνη από το προκλητικό “χτύπημα” του Μοράν! Ο θίασος του Περέιρα συνεχίζει τις θλιβερές του παραστάσεις».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή