Αποφασίζει την Παρασκευή (28/12) η Super League για την εξ αναβολής 15η αγωνιστική

Print Friendly, PDF & Email

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League θα συνεδριάσει την Παρασκευή (28/12) με θέμα τον ορισμό της εξ αναβολής 15η αγωνιστικής του πρωταθλήματος μετά την αποχή των διαιτητών.

Η Nova ζητεί η 15η αγωνιστική να διεξαχθεί το τριήμερο 12-14 Ιανουαρίου, ημερομηνία που σύμφωνα με τον προγραμματισμό θα γίνει η 16η αγωνιστική. Το συνδρομητικό δηλαδή επιθυμεί να ολοκληρωθεί κανονικά ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος και όχι να πάει η 15η αγωνιστική ως εμβόλιμη όπως προβλέπει ο ΚΑΠ για τις αναβληθείσες αγωνιστικές του α’ γύρου.

Μένει λοιπόν να φανεί τι θα αποφασίσει η Super League, αν δηλαδή θα κάνει δεκτό το αίτημα της Nova και θα το εισηγηθεί στην ΕΠΟ, ή θα ορίσει την 15η αγωνιστικής ως εμβόλιμη.

Φυσικά όλα αυτά υπό την αίρεση του τι θα προκύψει από τη συνάντηση των διαιτητών με την ΕΠΟ και την ΚΕΔ την 4η Ιανουαρίου, στην οποία θα μετάσχουν επίσης η Super League και ο ανεξάρτητος εμπειρογνώμων της F.I.F.A. και U.E.F.A. κ. Π. Φούσεκ.

Αναλυτικά:

Ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 28/12/2018 στις 12:00, θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1/ Θέματα σχετικά με την εξ αναβολής 15η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League ΣΟΥΡΩΤΗ – Ορισμός αγώνων.

2/ Διάφορα.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή