Αρωνιάδης: “Εχουμε τηλεοπτική στέγη δεν είμαστε σαν άλλες ΠΑΕ που λήγουν τα συμβόλαιά τους”

Print Friendly, PDF & Email

Ο υπεύθυνος των new media του ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Αρωνιάδης σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις αναφέρθηκε στην επόμενη μέρα των τηλεοπτικών μετά τον κορωνοϊό τονίζοντας ότι ο Δικέφαλος έχει τηλεοπτική στέγη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αρωνιάδη στον Metropolis 95,5:

Για το αν αισθάνονται πιο σίγουροι που δεν είναι στην κεντρική διαχείριση τηλεοπτικών: «Σίγουρα. Είναι κάτι ρεαλιστικό. Όταν έχεις δοκιμάσει και έχεις στηρίξει μια λύση μπορείς να αισθάνεσαι πιο σίγουρος. Εμείς έχουμε το PAOK TV και επενδύουμε πάνω σε αυτό. Έχουμε τηλεοπτική στέγη, δεν είμαστε σαν κάποιες άλλες ομάδες που είναι άστεγες επειδή λήγουν τα συμβόλαια τους. Σίγουρα όταν βγούμε από τα σπίτια μας, θα έχει αλλάξει ο τρόπος που αντιμετωπίζουμε κάποια πράγματα. Δεν θα είναι εύκολο για κάποιον θα πάει σε μια καφετέρια ή σε ένα γήπεδο. Αυτό αλλάζει λίγο το μοτίβο. Η κατάσταση αυτή μας έκανε να εξοικειωθούμε με την τεχνολογία. Το PAOK TV είναι μια ιντερνετική πλατφόρμα και θα είναι πιο εύκολο για τον κόσμο πλέον. Είναι θετικό για εμάς λοιπόν που ο κόσμος έχει εξοικειωθεί».

Για την επιρροή του κορωνοϊού στην αγορά: «Νομίζω όλη η αγορά θα επηρεαστεί, όχι μόνο το ποδόσφαιρο. Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα είναι μια άτυπη βαριά βιομηχανία. Φυσικά και θα πληγεί. Η Super League έχει αναθέσει σε μια εταιρεία να ελέγξει τον αντίκτυπο της κατάστασης. Τα πράγματα θα αλλάξουν και θα είναι πιο δύσκολα για όλους».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή