O Βόλος έστειλε εξώδικο στην ΕΠΟ ζητώντας να ισχύσει από φέτος η αναδιάρθρωση!

Print Friendly, PDF & Email

O ΝΠΣ Βόλος έστειλε εξώδικο στην ΕΠΟ, το οποίο κοινοποίησε και σε Super League, Ένωση Β’ Εθνικής και Γιώργο Βασιλειάδη, ζητώντας να ισχύσει από φέτος η αναδιάρθρωση και η δημιουργία ως εκ τούτου της Super League 2. Μάλιστα, ξεκαθαρίζει ότι σε αντίθετη περίπτωση θα κινήσει όλες τις νόμιμες διαδικασίες.

Υπενθυμίζεται πως ο Βόλος είναι πρωτοπόρος της Football League με 52 βαθμούς μετά την σημερινή (27/3) του νίκη με 5-0 επί του Ηρόδοτου και έξι αγωνιστικές πριν το φινάλε απέχει εννιά βαθμούς από τον δεύτερο Απόλλων Λάρισα, επομένως όλα δείχνουν ότι θα κερδίσει την απευθείας άνοδο στη Super League.

Από τοπικά ΜΜΕ στο Βόλο αυτή η κίνηση της ομάδας, που φέρεται να στηρίζει ο Αχιλλέας Μπέος, ερμηνεύεται περισσότερο ως μία προσπάθεια να φράξει τον δρόμο της ανόδου στη δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία του Ολυμπιακού Βόλου και της Νίκης Βόλου, διότι αν ισχύσει η αναδιάρθρωση τότε οι ομάδες που θα κερδίσουν τον προβιβασμό από τη Γ’ Εθνική θα παραμείνουν στην τρίτη τη τάξει εθνική κατηγορία την ερχόμενη σεζόν.

Πηγή: magnesianews.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή