Γραμμένος: Δεν τέθηκε ποτέ θέμα Διοικούσας Επιτροπής από την UEFA, τον Ιούλιο οι εκλογές

Print Friendly, PDF & Email

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, κατά την οποία ο πρόεδρος, Βαγγέλης Γραμμένος ενημέρωσε τα μέλη της Ομοσπονδίας για τη συνάντηση που είχε την Πέμπτη (6/2) με τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν στην Ελβετία.

Η συνεδρίαση είχε διάρκεια περίπου μισής ώρας και το “παρών” έδωσε κανονικά ο ανεξάρτητος εμπειρογνώμονας των FIFA/UEFA, Πετρ Φούσεκ. Αντίθετα, απουσίαζαν οι Μάκης Γκαγκάτσης και Κώστας Βρακάς.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος ενημερώνοντας την Εκτελεστική Επιτροπή, είπε πως στη συνάντηση που είχε με τον Τσέφεριν δεν τέθηκε ποτέ θέμα από την UEFA για ορισμό προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής στην ΕΠΟ και δεν υπήρχε ούτε καν νύξη για την τροπολογία που ψήφισε η κυβέρνηση για τις ποινές σε περιπτώσεις πολυιδιοκτησίας.

Ο Βαγγέλης Γραμμένος, εξάλλου, ενημέρωσε την Ε.Ε. ότι το επόμενο διάστημα θα έρθει στην Ελλάδα ο πρόεδρος της UEFA για συνάντηση.

Σε ό,τι αφορά στον χρόνο τέλεσης των εκλογών η διοίκηση της ΕΠΟ προσανατολίζεται για τις αρχές Ιουλίου. Πριν τις εκλογές θα συγκληθεί έκτακτη Γενική Συνέλευση για καταστατικές αλλαγές, διότι κανονικά είναι να γίνουν τον Οκτώβριο.

Τέλος δεν επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες που ήθελαν τον αναπληρωτή πρόεδρο της ΕΠΟ, Νίκο Βακάλη να υποβάλει την παραίτησή του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ
Συνεδρίασε σήμερα εκτάκτως η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, παρουσία του ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα των FIFA / UEFA κ. Petr Fousek.

Ο Πρόεδρος της Ε.Π.Ο. κ. Ευάγγελος Γραμμένος ενημέρωσε τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής για το περιεχόμενο της χθεσινής συνάντησής του με τον Πρόεδρο της UEFA, καθώς και για τις συζητήσεις της αντιπροσωπείας της Ελληνικής Ομοσπονδίας με τα υψηλόβαθμα στελέχη της Ευρωπαϊκής.

Ο κ. Γραμμένος γνωστοποίησε στα μέλη της Ε.Ε. την πρόθεση του προέδρου Τσέφεριν να επισκεφθεί στο άμεσο μέλλον την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και επιβεβαίωσε την αγαστή συνεργασία Ε.Π.Ο και UEFA.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή