“Όσοι απεργάζονται αποσταθεροποίηση του ποδοσφαίρου θα μείνουν με το όνειρο”

Print Friendly, PDF & Email

Τον Θανάση Τζήλο επισκέφθηκαν χθες το απόγευμα στο τμήμα βραχείας νοσηλείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισα, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, κ. Γραμμένος και τα μέλη της ΚΕΔ/ΕΠΟ κ. Φερνάντεζ Μαρίν και Λιφ Λίντμπεργκ.

Ο κ. Γραμμένος όπως και τα δύο μέλη της ΚΕΔ ενημερώθηκαν για την κατάσταση του Λαρισαίου διαιτητή και εξέφρασαν τη στήριξή τους. «Ο Θανάσης βρίσκεται σε καλή ψυχολογική κατάσταση και η κλινική του εικόνα είναι καλή. Αυτό που πρέπει να πω είναι ότι αυτές οι μέθοδοι οι μαφιόζικες μέθοδοι δεν θα βρουν ανταπόκριση», τόνισε σε δηλώσεις του ο κ. Γραμμένος και πρόσθεσε: «Το χτύπημα στον Θανάση είναι χτύπημα σε όλο το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν θα μείνει ατιμώρητο, δεν θα μείνει απαθές το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Στον βαθμό που μας αφορά θα πάρουμε όλα τα μέτρα για να το προασπίσουμε και να το οχυρώσουμε. Τέλος, όσοι απεργάζονται αποσταθεροποίηση του Ελληνικού ποδοσφαίρου και σενάρια μιας διαφορετικής κατάστασης την επόμενη ημέρα θα μείνουν με το όνειρο. Η Ομοσπονδία και το Ελληνικό ποδόσφαιρο θα βαδίσει τον δρόμο που έχει υποσχεθεί σε ολόκληρο τον Ελληνικό λαό. Επαναλαμβάνω τέτοιες μαφιόζικες μέθοδοι δεν θα βρουν χώρο και χρόνο στο δικό μας ποδόσφαιρο. Η ανοχή έχει τα όριά της. Εξαντλήθηκε. Δεν χρειάζεται να είναι κανείς πανέξυπνος για να καταλάβει τι ακριβώς γίνεται πίσω από την κουρτίνα. Θα τελειώσουμε με τις μαφιόζικες και εγκληματικές οργανώσεις. Τελεία και παύλα».

Αμέσως μετά ο πρόεδρος της ΕΠΟ, κ. Γραμμένος συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της ΕΠΣΛ, κ. Μπουχλαριώτη, επισκέφτηκε τον αστυνομικό διευθυντή Λάρισας κ. Σκριάπα, από τον οποίο ζήτησε να εντατικοποιηθούν οι προσπάθειες για τη σύλληψη των δραστών. Από την πλευρά του ο κ. Σκριάπας τον διαβεβαίωσε ότι θα γίνει ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό προκειμένου να υπάρξει αποτέλεσμα.

Πηγή: Ελευθερία της Λαρίσας

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή