Διαιτητής του ΑΕΛ-ΑΠΟΕΛ: «Αυτά συμβαίνουν μόνο σε τριτοκοσμικές χώρες»

Print Friendly, PDF & Email

Για τα επεισόδια που αμαύρωσαν τον αγώνα της ΑΕΛ με τον ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο μίλησε ο διαιτητής της αναμέτρησης, Δημήτρης Μασιάς, σημειώνοντας ότι αυτά συμβαίνουν μόνο σε τριτοκοσμικές χώρες».

«Αυτά που έχω ζήσει είναι κάτι ανεπανάληπτο που μόνο σε τριτοκοσμικές χώρες συμβαίνουν. Μετά από αυτό όντως κάποιοι πρέπει να παρθούν αποφάσεις. Αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο. Εμείς φεύγουμε να πάμε να διαιτητεύουμε και οι παίκτες πάνε να παίξουν ποδόσφαιρο. Τώρα τι γίνεται στις κερκίδες είναι κοινωνικό το θέμα.

Την πρώτη φορά έπεσε η κροτίδα. Ενα παιδί βρέθηκε στο έδαφος. Μετά πήγαμε στα αποδυτήρια. Κάναμε μια σύσκεψη και μας εγγυήθηκαν ότι είναι όλα εντάξει. Εγιναν όσα έγιναν στην δεύτερη διακοπή. Μας ζήτησε χρόνο μισής ώρας η αστυνομία για να καθαρίσει το γήπεδο. Θεώρησε ότι αν διακόπταμε εκείνη στην στιγμή το παιχνίδι θα ήταν χειρότερο. Μετά την μισή ώρα μας είπε η αστυνομία ότι είναι όλα εντάξει», δήλωσε αρχικά ο Κύπριος ρέφερι και συνέχισε:

«Στη δεύτερη διακοπή τους είπα ότι έχω σκοπό να διακόψω το παιχνίδι. Τους είπα ότι δεν νιώθω ασφάλεια να συνεχίσω. Συνέχισα τον αγώνα μετά από απόφαση της αστυνομίας. Έδωσα μισή ώρα και είχα οδηγία ότι όλα ήταν έτοιμα. Εδωσε ακόμα 10 λεπτά και τότε συνεχίστηκε κανονικά το παιχνίδι».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή