Διακανονισμό για τη δόση Οκτωβρίου πρότεινε στους παίκτες η διοίκηση του ΠΑΟ

Print Friendly, PDF & Email

Οι διοικούντες τον Παναθηναϊκό επισκέφθηκαν την Πέμπτη (30/11) το προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Κορωπί προκειμένου να παρουσιάσουν στους ποδοσφαιριστές μία πρόταση αποπληρωμής της δόσης συμβολαίων τους, για το μήνα Οκτώβριο.

Ο οικονομικός διευθυντής της ΠΑΕ Αγισήλαος Τουμαζάτος, ο Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βασίλης Κωνσταντίνου ενημέρωσαν το ποδοσφαιρικό τμήμα ότι από το 1.300.000 ευρώ που απαιτούνται για να καλυφθούν πλήρως οι πληρωμές των παικτών, τα ταμεία του συλλόγου έχουν αυτήν την στιγμή 500.000.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι διατεθειμένη να μοιράσει άμεσα και αναλογικά αυτό το ποσό στους παίκτες, που αντιστοιχεί στο 40% του συνολικής δόσης.

Το υπόλοιπο 60% οι «πράσινοι» προβλέπουν ότι θα το αποπληρώσουν στο τέλος Ιανουαρίου όταν είναι να λάβουν περίπου 750.000 ευρώ από την πώληση του Μπεργκ στην Αλ Αΐν.

Εν ολίγοις η διοίκηση της ΠΑΕ πρότεινε έναν διακανονισμό στους ποδοσφαιριστές ώστε να μην υπάρξουν προσφυγές μέχρι τον Δεκέμβριο.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού επεξεργάστηκαν την πρόταση στα αποδυτήρια και σε πρώτη φάση έδειξαν θετικοί, ωστόσο δεν αποκλείεται κάποιοι να μην υπογράψουν τον συγκεκριμένο διακανονισμό και να λειτουργήσουν μεμονωμένα.

Εάν όλα κυλήσουν θετικά, αναμένεται μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα να υπογραφεί ο διακανονισμός ανάσα για την «πράσινη» ΠΑΕ, που προσπαθεί να κερδίσει πολύτιμο χρόνο στη μάχη που δίνει για την επιβίωση.

Για τον Παναθηναϊκό είναι κρίσιμο τον Ιανουάριο να μην χάσει κανέναν ποδοσφαιριστή ελεύθερο με προσφυγή αλλά να προχωρήσει σε πωλήσεις, που αφενός θα μειώσουν τον προϋπολογισμό του, αφετέρου θα του προσφέρουν έσοδα για να καλύψει παλαιότερες τρύπες και τρέχουσες ανάγκες.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή