Διεθνείς ορισμοί για Περέιρα, Μαρίν, Βασάρα, Μπίκα και Κουκουλάκη

Print Friendly, PDF & Email

Διεθνείς ορισμοί για τον επικεφαλής της ΚΕΔ, Μέλο Περέιρα και τον άμεσο συνεργάτη του, Χουάν Αντόνιο Μαρίν. Ο Πορτογάλος αρχιδιαιτητής ορίστηκε από την UEFA παρατηρητής στον αγώνα Χοφενχάιμ – Μάντσεστερ Σίτι, στη Γερμανία, για το Τσάμπιονς Λιγκ που θα διεξαχθεί την Τρίτη (2/10) με διαιτητή τον Σλοβένο Νταμίρ Σκόμινα.

Από την πλευρά του ο Ισπανός Μαρίν ορίστηκε παρατηρητής στον αγώνα Βόρσκλα Πολτάβα – Σπόρτινγκ για το Γιουρόπα Λιγκ, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη στην Ουκρανία με διαιτητή τον Νίκολα Νταμπάνοβιτς (Μαυροβούνιο).

Σε αγώνες όμως του Γιουρόπα Λιγκ της ερχόμενης Πέμπτης (4/10) ορίστηκαν επίσης παρατηρητές οι Βασάρας και Κουκουλάκης. Αναλυτικά ο Κύρος Βασάρας θα ταξιδέψει στη Γαλλία για το Μπορντό – Κοπεγχάγη, για να κρίνει τον Ρόι Ραϊνσράιμπερ (Ισραήλ). Ο Μιχάλης Κουκουλάκης θα πάει στο Βέλγιο για το Σταντάρ Λιέγης – Ακίσασπορ, για να κρίνει τον Μάνουελ Σιτενργκρούμπερ (Αυστρία).

Αντίστοιχα ο Γιώργος Μπίκας ορίστηκε παρατηρητής σε αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ και συγκεκριμένα στο Αϊντχόφεν – Ιντερ, που θα διεξαχθεί στην Ολλανδία στις 3/10 με διαιτητή τον Σέρβο Μίλοραντ Μάζιτς.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή