Εκλογή Μπαταγιάννη στη Super League άνευ αντιπάλου και παρουσία Μαρινάκη

Print Friendly, PDF & Email

Ο Ολυμπιακός, εκμεταλλευόμενος τις συγκυρίες και την κόντρα της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ, εξέλεξε τον αντιπρόεδρό του, Βαγγέλη Μπαταγιάννη, νέο πρόεδρο στη Super League, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να δίνει για πρώτη φορά το παρών σε ΔΣ του συνεταιρισμού, έπειτα από τον περιοριστικό όρο που του είχε επιβληθεί αναφορικά με την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο.

Η εκλογή Μπαταγιάννη έγινε άνευ αντιπάλου, καθώς η ΑΕΚ επέλεξε να μην κατεβάσει υποψήφιο, από τη στιγμή που δεν κατάφερε να εξασφαλίσει τις επτά ψήφους που χρειαζόταν για να κοντράρει την υποψηφιότητα του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα, εννέα ΠΑΕ ψήφισαν υπέρ του Μπαταγιάννη (ΑΕΛ, Ατρόμητος, Λεβαδειακός, Ξάνθη, Ολυμπιακός, Παναιτωλικός, Πανιώνιος, ΠΑΣ Γιάννινα και Λαμία), λευκό ψήφισαν οι ΑΕΚ, Απόλλων Σμύρνης, Αστέρας Τρίπολης και Παναθηναϊκός, η ΕΠΟ απείχε από τη διαδικασία, ενώ ο ΠΑΟΚ, από τη στιγμή που η εκλογή Μπαταγιάννη ήταν εξασφαλισμένη ψήφισε “παρών”.

Στη θέση του αναπληρωτή προέδρου επανεξελέγη ο Χρήστος Δάρας με ψήφους 11-3.

“Εύχομαι στο νέο πρόεδρο Βαγγέλη Μπαταγιάννη τις θερμότερες ευχές και είμαι στη διάθεση του όποτε το θελήσει. Εύχομαι τα καλύτερα και σε όλους τους Έλληνες φιλάθλους, ιδιαιτέρως αυτούς που συμμερίζονται τις αρχές και τις αξίες που προσπάθησα να υπηρετήσω”, δήλωσε μετά την εκλογή Μπαταγιάννη ο απερχόμενος πρόεδρος, Γιώργος Στράτος.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή