Επιθεώρηση στο Καυτανζόγλειο από επιτελείο της UEFA – Παραχωρητήριο στον ΠΑΟΚ

Print Friendly, PDF & Email

Στο Καυτανζόγλειο Στάδιο βρέθηκε την Τετάρτη (03/04) αντιπροσωπεία της UEFA, προκειμένου να επιθεωρήσει τις εγκαταστάσεις, καθώς ο ΠΑΟΚ αναμένεται να δώσει εκεί τα ματς για τα προκριματικά του Champions League της επόμενης περιόδου, εφόσον ξεκινήσουν τα έργα για τη Νέα Τούμπα.

Οι ελλείψεις που καταγράφηκαν αφορούν μεταξύ άλλων, το σύστημα ηλεκτρονικού εισιτηρίου, τις κάμερες, τις κερκίδες σε θέματα ασφαλείας και τα αποδυτήρια, ενώ θα δημιουργηθεί και χώρος εργασίας για τους δημοσιογράφους.

Η επίσκεψη των ανθρώπων της UEFA έγινε συνοδεία του υπευθύνου εγκαταστάσεων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Γιάννη Δημογιάννη.

Το κόστος των βελτιωτικών έργων αναμένεται να ξεπεράσει το ένα εκατ. ευρώ, ποσό που θα καλυφθεί εξ ολοκλήρου από την ΠΑΕ, ενώ η διάρκεια τους δεν θα υπερβεί τον 1,5 μήνα.

Η καταληκτική ημερομηνία για τη δήλωση ευρωπαϊκής έδρας είναι η 30η Μαΐου.

Παραχωρητήριο στον ΠΑΟΚ

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης του Καυτανζογλείου, Απόστολος Μητιντζής και σχολίασε την αυτοψία της επιτροπής της UEFA στο Στάδιο. Παράλληλα, τόνισε πως η διοίκηση του Σταδίου έχει ήδη συζητήσει με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την προοπτική μετακόμιση της ομάδας του Δικεφάλου στο Καυτανζόγλειο από τη νέα χρονιά και, μάλιστα, έχει ήδη δοθεί παραχωρητήριο στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα»:

«Δεν ήμουν στο Στάδιο, ήρθαν χωρίς να προειδοποιήσουν ώστε να είμαι εκεί. Έκαναν τον έλεγχο, τον οποίον φαντάζομαι προκάλεσε ο ΠΑΟΚ. Συζητήσαμε με τον ΠΑΟΚ την προοπτική να παίξει στο Καυτανζόγλειο από τη νέα σεζόν, δώσαμε παραχωρητήριο στον ΠΑΟΚ. Αυτός προφανώς προκάλεσε τον έλεγχο προκειμένου να δει τι χρειάζεται το Στάδιο σε πρόσθετες παρεμβάσεις, τι πρέπει να φτιάξουμε.

Δυστυχώς δεν υπήρξε επίσημη ενημέρωση για την επίσκεψη, μάλλον λόγω πίεσης χρόνου. Δεν μας έχει συνηθίσει σε ερασιτεχνικές προσεγγίσεις ο ΠΑΟΚ. Πιθανό να ήταν ένας μη επίσημος έλεγχος προκειμένου να ξέρει ο ΠΑΟΚ μέσες άκρες τι χρειάζεται. Όταν θα οριστικοποιηθεί το θέμα της μετακόμισης του ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο τότε πιθανώς θα υπάρξει και ένας επίσημος έλεγχος και θα τηρηθούν και τα τυπικά».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή