Επιμονή στο instant replay και σκέψη ξανά για πρόταση με ξένους ρέφερι

Print Friendly, PDF & Email

Μετά το επεισοδιακό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, το οποίο δεν τελείωσε ποτέ, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης συγκάλεσε έκτακτη τηλεδιάσκεψη με τους άμεσους συνεργάτες του ώστε να συζήσουν όλα τα φλέγονται θέματα που έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα.

Φυσικά, ο Ιβάν Σαββίδης πρώτα ρώτησε για την κατάσταση της υγείας του Βλάνταν Ίβιτς και ζήτησε από τους Λούμπος Μίχελ και Παντελή Κωνσταντινίδη, που εκπροσωπούσαν το αγωνιστικό τμήμα, να του εξηγήσουν πώς ξεκίνησε η ένταση στη Λεωφόρο.

Στη συνέχεια έγινε συζήτηση με θέματα την έξαρση των περιστατικών βίας το τελευταίο διάστημα, τα λάθη της διαιτησίας καθώς και τη μέτρια αγωνιστική εικόνα του ΠΑΟΚ στα πρώτα δύο παιχνίδια των πλέι οφ.

Με βάση την ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο τραπέζι τέθηκαν τα εξής θέματα:

1. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πρέπει να πάρει σημαντικές πρωτοβουλίες για την εξάλειψη της βίας. Ο κ. Σαββίδης ζήτησε πρώτα να λυθούν όλα τα θέματα στην ομάδα και στη συνέχεια να γίνουν θεσμικά οι προτάσεις για όλα τα γήπεδα. Ζήτησε και αυτοκριτική αλλά και προτάσεις.

2. Διαιτησία: Επιμονή στην εφαρμογή του instant replay, στις αξιολογήσεις των διεθνών ρέφερι και επαναφορά της πρότασης για ξένους διαιτητές εφόσον τα πράγματα δεν βελτιώνονται.

3. Συμμετοχή όλων των φορέων για να αντιμετωπιστεί η πρόκληση της βίας από ΜΜΕ που εξυπηρετούν συμφέροντα και φανατίζουν για χάρη των ιδιοκτητών τους.

4. Ζήτησε να μεταφερθεί στην ομάδα να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις, καθώς η πρωτιά στα playoffs παραμένει ο μεγάλος στόχος. “Δεν σταματάμε στο Κύπελλο” ήταν το σύνθημα του ισχυρού άνδρα του ΠΑΟΚ.

5. Ζήτησε τις τελικές εισηγήσεις για τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν (μεταγραφές, αποδεσμεύσεις) ώστε να είναι σε θέση να ανακοινώσει το πλάνο, μαζί με την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλίου στις 7 Ιουνίου.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή