Επισημοποιήθηκε με επιστολή η πρόταση σε Αλαφούζο για τον ΠΑΟ

Print Friendly, PDF & Email

Επίσημη μορφή πήρε το ενδιαφέρον του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και των… συμπαικτών του, για την απόκτηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μέσω επιστολής στον Γιάννη Αλαφούζο.

Απαραίτητη προϋπόθεση, είναι η υλοποίηση του πρότζεκτ “Athens Alive”, να μην πουληθεί κανένα περιουσιακό στοιχείο της ομάδας (συμπεριλαμβανομένων και των ποδοσφαιριστών), έως τις 31 Ιουλίου του 2018, να μην υπάρξουν συζητήσεις με άλλον αγοραστή και η «αποκλειστικότητα» να ανανεώνεται κάθε τρίμηνο, σε περίπτωση που δεν έχει υπάρξει ολοκληρωμένη συμφωνία με την κυβέρνηση.

Επίσης, η κοινοπραξία, είναι διατεθειμένη να αναλάβει τις οικονομικές υποχρεώσεις της ΠΑΕ, με εξαίρεση κάποια συμφωνηθέντα χρέη.

Η επιστολή, σύμφωνα με την “Live Sport”, αναφέρει μεταξύ άλλων:

  1. Η κοινοπραξία θα αγοράσει ό,τι έχει σχέση με τον Παναθηναϊκό, δηλαδή το όνομα, το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών, τα πάντα.
  2. Ο αγοραστής θα αναλάβει τις οικονομικές υποχρεώσεις της ΠΑΕ μείον κάποια συμφωνηθέντα χρέη.
  3. Η τιμή θα συμφωνηθεί μεταξύ των δύο παραγόντων.
  4. Προϋποθέσεις: α. Θα πραγματοποιηθεί έλεγχος στα οικονομικά της ΠΑΕ. β. Οι μέτοχοι θα εγγυηθούν ότι τα στοιχεία που παραδόθηκαν προς έλεγχο είναι ακριβή. γ. Η τελική πρόταση να περάσει από το Δ.Σ. των αγοραστών. δ. Να έχουν ολοκληρωθεί οι άδειες όλων των υπό συζήτηση θεμάτων για το project του ΟΑΚΑ. ε. Ο αγοραστής θα ετοιμάσει μία πρώτη ενδεικτική συμφωνία δύο εβδομάδες αφότου υπογραφεί από τον Γιάννη Αλαφούζο η αποδοχή των όρων της επιστολής.

Αύριο, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, θα βρεθεί στο Λονδίνο, όπου θα συναντηθεί με όλο το fund των επενδυτών, τους οποίους θα ενημερώσει για όλες τις εξελίξεις.

 

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή