Επιστολή διαμαρτυρίας ΟΣΦΠ σε FIFA για τη διαιτησία του Γιάκοτετ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟ

Print Friendly, PDF & Email

Τα σφυρίγματα του 35χρονου Ελβετού ρέφερι, Άντριεν Γιάκοτετ, στο ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός οδήγησαν, σύμφωνα με δημοσίευμα της LiveSport τη διοίκηση του Oλυμπιακού να στείλει επιστολή διαμαρτυρίας στη FIFA.  Οι “Ερυθρόλευκοι” υποστηρίζουν ότι ο Γιάκοτετ υπέπεσε σε σοβαρά λάθη και τους αδίκησε, με αποτέλεσμα να χάσουν δύο σημαντικούς βαθμούς στη μάχη διεκδίκησης του τίτλου. Επίσης ζητεί να γίνεται πιο προσεκτική επιλογή στον ορισμό των ξένων διαιτητών που ορίζονται στους αγώνες της Supe League.

O Oλυμπιακός στην περσινή σεζόν έστειλε 11 επιστολές διαμαρτυρίας στους προέδρους της FIFA και της UEFA για τα κατά τη γνώμη του “κακώς κείμενα” στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Παρότι οι θέσεις που εξέφρασε για τη διαιτησία έγιναν σταδιακά δεκτές (ορισμοί και αξιολόγηση διαιτητών από μέλη της ΚΕΔ προερχόμενα από το εξωτερικό, ορισμός αλλοδαπών διαιτητών στα ντέρμπι), οι διαμαρτυρίες του συνεχίζονται και φέτος.

‘Αρχισαν μετά τη διαιτησία του Δανού Κριστόφερσεν στον αγώνα με την ΑΕΚ, συνεχίστηκαν μετά τον αγώνα με τον Απόλλωνα, οπότε ο Τ. Αγραφιώτης συναντήθηκε με τον Περέϊρα και κορυφώθηκαν μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

 

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή