«Η ΕΠΟ κάνει διάφορα παιχνίδια, παράνομη και καταχρηστική η απόφασή της»

Print Friendly, PDF & Email

Στο Metropolis 95.5 πρόεδρος της Super League, φιλοξενήθηκε ο Βαγγέλης Μπαταγιάννης και αναφέρθηκε στην υπόθεση της αναδιάρθρωσης και στην απόφαση της ΕΠΟ να ψηφίσει υπέρ του μπαράζ ανάμεσα στον 13ο της Super League και το 2ο της Football League.

Αναλυτικά όσα είπε:

Τη δυσκολία να αναλάβει την εκκρεμότητα με την υπόθεση της αναδιάρθρωσης: «Ήταν δύσκολο και για εμένα αλλά και για όλους. Ήταν μια επιλογή που έκανα συνειδητά. Θα ήθελα να με κρίνετε σκληρά αλλά με γνώμονα πάντα ότι ενεργώ για το καλό του ποδοσφαίρου».

Αν είναι καλό το ξεκίνημα ή προβληματίζουν οι εκκρεμότητες: «Θεωρώ ότι ξεκινάμε καλά. Το θέαμα για πρώτη αγωνιστική είναι πολύ ανεβασμένο. Δεν είχαμε επεισόδια. Θεωρώ ότι ξεκινάμε καλά και είμαστε στο σωστό δρόμο. Όσον αφορά τις εκκρεμότητες, η προκήρυξη είναι μία, δηλαδή η προκήρυξη της Super League. Αυτή ενέκρινε η ΕΠΟ. Τώρα αν η ΕΠΟ θέλοντας να κάνει διάφορα παιχνίδια λέει και κάτι άλλο, θα το δούμε από τα δημόσια όργανα».

Αν ο κύριος Γραμμένος άλλαξε την ψήφο του: «Βεβαίως. Άλλαξε την άποψή του ο κύριος Γραμμένος. Αν δείτε τα πρακτικά της συνεδρίας θα δείτε ότι έχετε δίκιο σε αυτό που λέτε. Όταν η Super League ξέρει ότι την Πέμπτη έχει περάσει στην ΕΠΟ η προκήρυξη της, θα το επικυρώσει η εκτελεστική επιτροπή. Δεν εμφανίστηκε αυτή η πρόταση στην επιτροπή επαγγελματικού ποδοσφαίρου».

Αν είναι σοβαρά τα ζητήματα ώστε να ρίξει αυτή την απόφαση: «Εμείς θα προβάλλουμε την απόφαση που θεωρούμε ότι είναι παράνομη και καταχρηστική. Το παράδειγμα του μπαράζ δεν είναι κάτι που φοβάται η Super League. Όπως βάζει το μπαράζ η ΕΠΟ, ευνοείται η Super League. Είναι ενάντια στην προκήρυξη που εμείς είχαμε προτείνει και είναι ενάντια σε μια ολόκληρη λογική. Αυτή την στιγμή παραπονούνται οι ομάδες της Football League ότι δεν έχουν χρηματοδότηση και αναγκάζονται να γίνονται όλα αυτά για τα οποία της καταμαρτυρούν. Με μια κατηγορία που έχουν εξασφαλισμένο συμβόλαιο της τάξης των 900 χιλιάδων, τότε δεν υπάρχει σωτηρία».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή