ΕΠΣ Ημαθίας και Κέρκυρας διοργανώνουν σχολή για την ανάδειξη νέων διαιτητών

Print Friendly, PDF & Email

Από την Ε.Π.Σ Ημαθίας ανακοινώνεται ότι η Επιτροπή Διαιτησίας της Ένωσης ( Ε.Δ. / Ε.Π.Σ.Η. ) θα διοργανώσει σχολή, για την ανάδειξη νέων διαιτητών ποδοσφαίρου.

Τα μαθήματα της σχολής θα ξεκινήσουν 8 Ιανουαρίου 2017 και θα πραγματοποιούνται στην αίθουσα διδασκαλίας της Ε.Π.Σ. Ημαθίας στο στάδιο της Βέροιας .Το πρόγραμμα θα κοινοποιηθεί στους συμμετέχοντες μετά το τέλος της υποβολής των αιτήσεων. Η πιθανή ημερομηνία των εξετάσεων είναι η 25 Φεβρουαρίου 2018.

Υπεύθυνος της σχολής θα είναι το μέλος της Ε.Δ / Ε.Π.Σ.Η. και εκπαιδευτής διαιτησίας , ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ.

Δικαίωμα να υποβάλουν τη σχετική αίτηση ( η εν λόγω αίτηση θα υπάρχει στα γραφεία της Ε.Π.Σ.Η , έχουν οι από ηλικίας 16-30 ετών και να είναι απόφοιτοι τουλάχιστον τρίτης τάξης , Γυμνασίου ή άλλης ισότιμης κρατικής σχολής.

Όσοι λοιπόν ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τα μαθήματα της Σχολής Διαιτησίας θα πρέπει να καταθέσουν αυτή την αίτηση το αργότερο μέχρι και την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2017. Αιτήσεις στη γραμματεία της ΕΠΣΗ καθημερινά 9-13 π.μ. εκτός Σαββατοκύριακου και κάθε Δευτέρα 18:00-19:00 στην αίθουσα διδασκαλίας της Ε.Π.Σ. Ημαθίας ( στάδιο Βέροιας).

Πατήστε ΕΔΩ για την αίτηση.

Παρακάτω και η σχετική η ανακοίνωση της ΕΠΣ Κέρκυρας

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κέρκυρας και η Επιτροπή Διαιτησίας της, ανακοινώνουν την ίδρυση και λειτουργία νέα εισαγωγικής Σχολής Διαιτησίας Ποδοσφαίρου στην Κέρκυρας.

Στη Σχολή μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή νέες και νέοι ηλικίας από 16 μέχρι 35 ετών,
συμπληρώνοντας και καταθέτοντας σχετική αίτηση και ένα φωτοαντίγραφο της αστυνομικής τους ταυτότητας, στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Κέρκυρας (Λεωφ. Αλεξάνδρας 1-3), μέχρι τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου, καθημερινά 10 π.μ. μέχρι 1.00 π.μ. και 6-8 μ.μ.

Η ημερομηνία έναρξης των μαθημάτων θα ορισθεί και θα ανακοινωθεί μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας των αιτήσεων.

Καλούμε τους νέους της Κέρκυρας που αγαπούν το ποδόσφαιρο και θέλουν να νιώσουν μια νέα εμπειρία που μπορεί να τους δώσει αθλητική διέξοδο να συμμετάσχουν στη σχολή.

Οι ενδιαφερόμενοι/νες, για οποιαδήποτε πληροφορία, μπορούν να επικοινωνήσουν στα
τηλέφωνα: 2661039360( γραμματεία Ε.Π.Σ.Κ.) ή στο e-mail: eps-ker@otenet.gr.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή