Τα εισιτήρια της Εθνικής που έκαναν φτερά και οι αγορές με “χρέωση” στην ΕΠΟ!

Print Friendly, PDF & Email

Νέα στοιχεία από το πόρισμα της Deloitte έρχονται στη δημοσιότητα μέσω του Soccerplus και αφορούν τη σχέση της ΕΠΟ με την εταιρεία που η ίδια ίδρυσε επί των προηγούμενων διοικήσεων, την «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ ΑΕ», αλλά και τα εισιτήρια που κάποιοι πήραν για να πουλήσουν όμως χάθηκαν!

Όπως αναφέρεται στο πόρισμα η «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ ΑΕ» προέβη σε αγορές από γνωστή εταιρεία αθλητικών ειδών. Το 2015, επί διοίκησης Γκιρτζίκη, συμφωνήθηκε μεταξύ της ΕΠΟ και της εταιρείας αθλητικών ειδών συμψηφισμός της υποχρέωσης της ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ ΑΕ προς την εταιρεία αθλητικών ειδών με την απαίτηση της ΕΠΟ έναντι της τελευταίας από σχετική χορηγική σύμβαση που είχε υπογραφεί με αυτήν. Ως εκ τούτου, η ΕΠΟ είχε απαίτηση από τη θυγατρική της 104 χιλ. ευρώ.

Η ύπαρξη αυτής εταιρείας, που αρχικά είχε ως αντικείμενο και τη διοργάνωση στοιχήματος (!!!) ανακάλυψε η ΠΔΕ/ΕΠΟ μόλις τον περασμένο Ιανουάριο μέσω του πορίσματος της Deloitte.

H κούτα με τα εισιτήρια της Εθνικής Ανδρών που έκανε φτερά

Στο πόρισμα επίσης αναφέρεται ότι υπάρχει υπόλοιπο απαίτησης ποσού 72 χιλ. ευρώ που αφορά παραληφθέντα εισιτήρια από τον υπεύθυνο του γραφείου ασφαλείας και του τέως Εκτελεστικού Γραμματέα, προκειμένου να πωληθούν για λογαριασμό της ΕΠΟ αναφορικά με τον αγώνα Ελλάδος – Μολδαβίας στο Ηράκλειο Κρήτης το 2007.

Η κούτα με τα εισιτήρια χάθηκε με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατό να τακτοποιηθεί ο σχετικός λογαριασμός προπώλησης εισιτηρίων.

Το πόρισμα, μεταξύ άλλων, κάνει λόγο για παραβίαση των προβλεπόμενων στον κανονισμό προμηθειών.

Συγκεκριμένα αναφέρεται ότι υπάρχουν υπογραφές συμβάσεων χωρίς έγκριση της Εκτελεστικής Επιτροπής (Διοικητικού Συμβουλίου) και χωρίς εκδήλωση πρόσκλησης ενδιαφέροντος όπως προβλεπόταν στον κανονισμό προμηθειών.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή