Η πολυτελής βίλα στον Ατλαντικό, που κάνει την καραντίνα του ο Ρονάλντο (pics)

Print Friendly, PDF & Email

Η πορτογαλική εφημερίδα Correio da Manha δημοσίευσε φωτογραφίες από την εκπληκτική βίλα με θέα στον ωκεανό που έχει νοικιάσει ο Κριστιάνο Ρονάλντο με την οικογένειά του πριν επιστρέψει στην Ιταλία.

Ο 35χρονος σταρ της Γιουβέντους έχει νοικιάσει μία βίλα με έξι υπνοδωμάτια αξίας 4.000 ευρώ την εβδομάδα σε ένα απομακρυσμένο σημείο της Πορτογαλίας κοντά στο ψαροχώρι Canical, αφού βαρέθηκε στο πολυτελές διαμέρισμά του στην πρωτεύουσα της Μαδέρα Φουντσάλ κατά τη διάρκεια της καραντίνας λόγω κορωνοϊού.

Σε βίντεο που δημοσίευσε ο CR7 στο Instagram έκανε σπριντ σε μια ανηφόρα με τη σύντροφό του Georgina Rodriguez, δίπλα σε μια κατοικία με κόκκινη στέγη, με ένα μεγάλο κήπο – πολύ διαφορετικό από το αστικό επταόροφο διαμέρισμα που αγόρασε πέρυσι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Correr cuesta arriba CUESTA y mucho pero con este bombón al lado es como estar entre las nubes 🍬😍❤️💪 @aloyoga #stayhome

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Georgina Rodríguez (@georginagio) στις

Στη Γιουβέντους έχουν ζητήσει από τους ξένους παίκτες να επιστρέψουν στο Τορίνο τη Δευτέρα, ώστε να μπορέσουν να ξεκινήσουν μια καραντίνα 14 ημερών πριν επιστρέψουν σε προπονήσεις.

Η ενοικιαζόμενη βίλα του Ρονάλντο, διαθέτει μια τεράστια πισίνα σε ένα διαμορφωμένο κήπο με φοίνικες, εκπληκτική θέα στον Ατλαντικό και άμεση πρόσβαση στην παραλία κάτω. Διαθέτει επίσης αίθουσα παιχνιδιών με τραπέζι σνούκερ και εξωτερικό μπάρμπεκιου.

 Cristiano Ronaldo returned to his native Portugal after the lockdown but is likely to return to Italy soon

 Portugal hero Cristiano Ronaldo is reportedly hiring this incredible property, yet might be returning to Italy within days

 The coronavirus lockdown will not he hitting Critiano Ronaldo too hard, judging by the living room

 There is no shortage of entertainment on offer in the property Cristiano Ronaldo has reportedly rented, including a games room

 Ocean views enhance the luxury of the villa Cristiano Ronaldo and his family are now thought to be in

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή