Θεοδωρίδης: “Ο Ολυμπιακός θα το πάρει το πρωτάθλημα, θέλουν δεν θέλουν”

Print Friendly, PDF & Email

Ο επίτιμος πρόεδρος του Ολυμπιακού Σάββας Θεοδωρίδης μιλώντας στην κάμερα της Nova  μετά τον αγώνα Αστέρας – Ολυμπιακός 0-2, μεταξύ άλλων, είπε:

“Είδαμε χθες και τη μικτή χάντμπολ-ποδοσφαίρου. Έχω όλες τις κασέτες για όσα γίνονται, θα τις στείλω στο εξωτερικό για να δουν τη γύμνια τους. Επιτρέπεται να μην ξέρουν οι διαιτητές τους κανόνες; Ο Ολυμπιακός παίζει μπαλάρα, καμία σχέση με τις άλλες ομάδες, είναι μια ευρωπαϊκή ομάδα. Ο κος Τριτσώνης δεν έχει δουλειά στην ΚΕΔ, ούτε ο Πορτογάλος. Εμείς έχουμε αποικία Πορτογάλων στον Ολυμπιακό και κανείς δεν έχει πει καλή κουβέντα για αυτόν. Μόνο δύο ομάδες ευνοούνται φέτος. Αν θέλουν να το κάνουν έτσι το πρωτάθλημα, δεν θα τους περάσει. Ας κοιτάξουν αμέσως τι γίνεται. Υπάρχει κίνδυνος. Πρώτα στην ΕΠΟ και μετά την ΚΕΔ. Πρέπει να τις αλλάξουν, να φύγουν όλοι.

Ο Ολυμπιακός θα το πάρει το πρωτάθλημα, θέλουν δεν θέλουν και με ξένους διαιτητές. Εγώ θέλω να δώσω χαιρετισμούς στον πρόεδρο και να σας πω ότι μόλις τελείωσε το παιχνίδι πήγα και έδωσα συγχαρητήρια στους διαιτητές. Πρώτη φορά το κάνω φέτος. Τους συγχαίρω για το 50-50 που έπαιξαν και γιατί είναι νέα παιδιά, όλοι 30 ετών”.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή