Καραμέρος: «Θαύμα αν δεν έχουμε νεκρό από τις πλημμύρες στη Β. Αττική»

Print Friendly, PDF & Email

Σε μία απίστευτη δήλωση προέβη ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Καραμέρος, μετά τις πλημμύρες που έπληξαν τα βόρεια προάστια της Αθήνας.

«Αν δεν έχουμε νεκρό, θα είναι θαύμα», είπε στον ΣΚΑΪ, εκφράζοντας την αγωνία του για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί μετά τη νεροποντή.

«Μη βγαίνετε από τα σπίτια σας»
Μάλιστα, λίγο νωρίτερα, μιλώντας στον Real fm, ο κ. Καραμέρος κάλεσε τους πολίτες να μη βγαίνουν από τα σπίτια τους, εάν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος, και να μη μετακινούνται σε συγκεκριμένους δρόμους.

«Να μην κινηθούν πεζοί στο ύψος της Αμαρουσίου – Χαλανδρίου και στην Κονίτσης και να μην προσπαθήσουν να διασχίσουν τον δρόμο με το αυτοκίνητό τους», είπε χαρακτηριστικά και εξήγησε:

«Υπάρχουν τεράστιοι όγκοι νερού στην Αμαρουσίου – Χαλανδρίου στο ύψος της εκκλησίας του Αγίου Ελευθερίου. Υπάρχει ένα παλιό αμαξοστάσιο του δήμου Αμαρουσίου πάνω στο ρέμα της Σαπφούς, έχει βγει το νερό».

Νεροποντή και ατέλειωτα προβλήματα

Δεν έχει τέλος η ταλαιπωρία στην Αττική αφού η έντονη βροχή που έπληξε τα Βόρεια προάστια δημιούργησε μεγάλα προβλήματα στον αστικό ιστό της Αθήνας.

Σε Μαρούσι και Χαλάνδρι η νεροποντή προκάλεσε δυσκολίες, ενώ πλημμύρισε ένα πάρκινγκ στη συμβολή των οδών Σωρού Κηφισίας.

Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, οι κλήσεις στην Πυροσβεστική έχουν φτάσει τις 60 από περιοχές στα βόρεια της Αττικής και ειδικότερα από Βόρεια Πεντέλη, Κηφισιά, Μαρούσι και Βριλήσσια.

Στο μεταξύ σύμφωνα με τις προγνώσεις της ΕΜΥ για σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή προβλέπεται αστάθεια στα καιρικά φαινόμενα.

Πηγή: politik.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή