Καταγγελία από πρώην σύντροφο διεθνή παίκτη για «εκρήξεις» βίας

Print Friendly, PDF & Email

Αίσθηση έχει προκαλέσει στη Γαλλία θέμα στην L’ Equipe με καταγγελία πρώην συντρόφου διεθνούς ποδοσφαιριστή.

Συγκεκριμένα, η Μίριαμ (σ.σ. πρόκειται για ψευδώνυμο, καθώς δεν αποκαλύπτονται τόσο τα στοιχεία της όσα κι αυτά του παίκτη) αναφέρει ότι ο πρώην σύντροφός της ήταν ιδιαίτερα βίαιος, σημειώνοντας ότι πληροφορείται από τον πατέρα του ότι το ίδιο γίνεται και με την τωρινή σύντροφό του.

«Μου έριχνε κλωτσιές στην κοιλιά, στο πρόσωπο, παντού. Γνωρίζω ότι είναι το ίδιο βίαιος και με την τωρινή σύντροφό του, την οποία χτυπούσε ακόμα και στην εγκυμοσύνη της. Γνωρίζω ότι συμβαίνει ακόμα, μου τα λέει ο πατέρας του παίκτη, με τον οποίο ακόμα διατηρώ επαφή.

Φοβάμαι ότι κάποια μέρα θα σκοτώσει κάποιον. Σκέφτομαι να τον καταγγείλω στις αρχές, αλλά ακόμα φοβάμαι για εμένα και για το παιδί μου. Είναι επικίνδυνος.

Πριν από τέσσερα χρόνια μου είπε να έρθω να ζήσω στη Γαλλία μαζί μου, ότι θα αναλάμβανε όλα τα χαρτιά για να είμαστε μαζί. Ήταν αξιαγάπητος, αλλά από όταν αρχίσαμε να μένουμε μαζί, άλλαξε. Ακόμα και το παραμικρό ήταν ικανό να προκαλέσει τη βίαιη συμπεριφορά του. Εγώ ήμουν εξαρτημένη οικονομικά από αυτόν. Αποξενώθηκα από όλους, οικογένεια και φίλους», ανέφερε μεταξύ άλλων στην γαλλική εφημερίδα η Μίριαμ.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή