«Λάθος να μπούμε με τη λογική της εκδίκησης κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Print Friendly, PDF & Email

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ και ο Μαρίνος Ουζουνίδης τόνισε πως δεν θα πρέπει η ομάδα του να μπει με τη «λογική της εκδίκησης» για τον αποκλεισμό στο Κύπελλο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού στη Nova:

«Είναι ένα παιχνίδι που θέλουμε να το κερδίσουμε. Για μένα δεν είναι σωστό να μπούμε στο γήπεδο με τη λογική της «εκδίκησης» και να μην συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι μας. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε – όπως κάνουμε και στα περισσότερα παιχνίδια στο γήπεδο μας – είναι να είμαστε αυτοί που θα ελέγχουμε το παιχνίδι. Να παίξουμε καλά και επειδή είναι ένα ντέρμπι και θα βρούμε απέναντι μας μια ομάδα, με την οποία αυτή τη στιγμή είμαστε ισόβαθμοι, να είμαστε πιο αποφασιστικοί, πιο δυνατοί στις μονομαχίες, ώστε να μπορέσουμε να κερδίσουμε».

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης σχολίασε και την πρόσφατη σύσκεψη με τον Γιάννη Αλαφούζο και τον Νίκο Λυμπερόπουλο: «Πρέπει να κάνουμε μία ομάδα όσο το δυνατόν καλύτερη, με βάση βέβαια τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή. Υπάρχει η γενική κατεύθυνση, υπάρχει η πολιτική που πρέπει να ακολουθήσουμε και εγώ με τον κ. Λυμπερόπουλο πρέπει να προσπαθήσουμε να την εφαρμόσουμε».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή