Λαϊκά δικαστήρια στα Γιάννινα, περικυκλώθηκε ο Παπαδόπουλος, φωνές Χριστοβασίλη (vid)

Print Friendly, PDF & Email

Λαϊκά δικαστήρια στα Γιάννινα μετά το 0-0 του ΠΑΣ με τον Αστέρα Τρίπολης, που έριξε την ομάδα του Γιάννη Πετράκη σε θέση απευθείας υποβιβασμού.

Περίπου 50 οπαδοί του ΠΑΣ περίμεναν τους παίκτες της ομάδας και φώναξαν συνθήματα όπως «βγάλτε τις φανέλες». Από τα πυρά δεν γλίτωσε ούτε ο Κρητικός προπονητής, με τους οπαδούς να ζητούν την παραίτησή του αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνέντευξης Τύπου.

Η ένταση συνεχίστηκε κι έξω από το γήπεδο, ωστόσο οι αστυνομικές δυνάμεις κράτησαν μακριά από τα αποδυτήρια των Ζωσιμάδων τους οπαδούς του ΠΑΣ.

Χριστοβασίλης: «Ογδοη φορά χάνουμε παιχνίδι από την διαιτησία»

Παράλληλα, ο ιδιοκτήτης του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Χριστοβασίλης προχώρησε σε δηλώσεις εκφράζοντας παράπονα για την διαιτησία: «Για μια ακόμα φορά, η όγδοη φορά φέτος, που η ομάδα χάνει παιχνίδι από την διαιτησία.

Αυτό το ξέρουν πολύ καλά οι άνθρωποι της ΚΕΔ γι’ αυτό και παραβρέθηκαν σήμερα στο γήπεδο ανώτατα στελέχη. Αυτό δεν λέει τίποτα. Η ομάδα μας είναι σήμερα με το ένα πόδι στη Β’ Εθνική και αυτό δεν οφείλεται στο αγωνιστικό κομμάτι, αλλά κάπου αλλού. Ας αναλάβουν τις ευθύνες τους, γιατί ο ΠΑΣ είναι μεγάλη ομάδα και είναι άδικο αυτό που της έχουν δημιουργήσει φέτος. Ισως δεν χρειάζεται καν να κατέβουμε στα τελευταία δύο ματς. Αλλά θα το κάνουμε, θα παλέψουμε μέχρι τέλους».

Περικυκλώθηκε ο Παπαδόπουλος

Σημειώνεται ότι αμέσως μετά τη λήξη άνθρωποι και παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα περικύκλωσαν τον διαιτητή Παπαδόπουλο, ο οποίος δυσκολεύτηκε να κατευθυνθεί προς τη φυσούνα των αποδυτηρίων και χρειάστηκε τη βοήθεια αστυνομικών. Ο ΠΑΣ διαμαρτύρεται για ένα ακυρωθέν γκολ του Κριζμάν, με οφσάιντ που υπέδειξε ο βοηθός Πάτρας.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή