Μάντζιος: «Αν είχε μετρήσει το γκολ του Ντουρμισάι θα ήταν διαφορετικό ματς» (vid)

Print Friendly, PDF & Email

Αναφορά στο ακυρωθέν γκολ του Πανιώνιου έκανε ο Ακης Μάντζιος στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο, όπου οι γηπεδούχοι κέρδισαν 3-0.

Στο 10ο λεπτό ο Ντουρμισάι έφυγε στην πλάτη της άμυνας του Ατρόμητου, νίκησε τον Θεοδωράκη, ωστόσο ο βοηθός Νατσιόπουλος (Μακεδονίας) υπέδειξε οφσάιντ. Σε αυτήν τη φάση επικεντρώθηκε ο Μάντζιος στις δηλώσεις του τονίζοντας πως αν μέτραγε αυτό το γκολ θα γινόταν διαφορετικό παιχνίδι.

Αναλυτικά:
«Γνωρίζαμε την δυσκολία του αγώνα και μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο. Αν υπολογίσουμε και τις πολλές απουσίες δεν είχαμε την ευκαιρία να φρεσκάρουμε περισσότερο την ομάδα. Στο ξεκίνημα του αγώνα θα μπορούσε να ήταν 0-1 και να ήταν διαφορετικό. Αντι να γίνει αυτό έγινε το 1-0 μέσα σε δύο λεπτά. Δεχτήκαμε πάντως εύκολα γκολ και ο αντίπαλος εκμεταλλεύτηκε τα λάθη μας.

Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά. Ήταν εμφανής η κούραση σε πολλούς. Έδωσαν ότι μπορούσαν και πρέπει να κάνουμε ότι μπορούμε από εδώ και πέρα. Ευελπιστούμε να επιστρέψουν και παιδιά που λείπουν, σε κάποια σημαντικές θέσεις».

Για το ακυρωθέν γκολ του Ντουρμισάι: «Ήταν ξεκάθαρο. Ήταν η στιγμή που αντί να γίνει το 0-1 μετά δεχτήκαμε δύο τέρματα».

Μπορείτε να δείτε την επίμαχη φάση μετά το 0:15 και να βγάλετε τα συμπεράσματά σας:

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή