Μεθυσμένος οδηγούσε επί 15 χλμ ανάποδα στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας

Print Friendly, PDF & Email

Άγιο είχαν χθες το βράδυ οι οδηγοί που κινούνταν στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας στο ύψος των Καμένων Βούρλων και γλύτωσαν από κάποιο σοβαρό τροχαίο ατύχημα, όταν 67χρονος μεθυσμένος οδηγός μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα και οδήγησε ανεξέλεγχτα για τουλάχιστον 15 χλμ, πριν συλληφθεί από την Τροχαία Εθνικών Οδών.

Συγκεκριμένα, ο 67χρονος που βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ διασταυρώθηκε με αρκετά οχήματα που κινούνταν με πολλά χιλιόμετρα προς Αθήνα και τον απέφυγαν κάνοντας δεξιά. Έκπληκτοι οι οδηγοί που ήρθαν αντιμέτωποι με το εν λόγω αυτοκίνητο, έπαιρναν τηλέφωνο στο «100,» που έστειλε αμέσως δυνάμεις του Β’ ΤΤ Αυτοκινητοδρόμων για να το εντοπίσουν.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τον ιστότοπο lamiareport.gr, ένας οδηγός ΙΧ που έκανε προσπέραση σε λεωφορείο ήρθε ξαφνικά αντιμέτωπος με το λευκό Opel που κινούταν αντίθετα στη λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας. Ευτυχώς ο οδηγός, παρά το αρχικό σοκ, κατάφερε να βγει δεξιά και να αποφύγει την μετωπική σύγκρουση.

Ο οδηγός κρατούσε το όχημα του τέρμα δεξιά, κάτι που σημαίνει ότι πήγαινε ανάποδα στη λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας! Δεν μπόρεσε μάλιστα λόγω κίνησης, όπως υποστήριξε, να γυρίσει στον κόμβο του Μώλου και συνέχισε ακάθεκτος μέχρι τα διόδια Αγίας Τριάδας όπου και τον σταμάτησαν οι δυνάμεις της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων.

Ο 67χρονος οδηγός συνελήφθη από τους αστυνομικούς του Β’ ΤΤ Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας και αύριο θα οδηγηθεί στο αυτόφωρο, κατηγορούμενος για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και για παρακώλυση συγκοινωνιών.

Πηγή: reader.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή