Με ιδιαίτερη λαμπρότητα έκοψε τη βασιλόπιτα ο ΣΔΠ Θεσσαλονίκης

Print Friendly, PDF & Email

Τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018 πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη λαμπρότητα η ετήσια εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης, στην κατάμεστη αίθουσα συγκεντρώσεων του Συνδέσμου.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου “Σύσσωμο το ΔΣ του Συνδέσμου (Πρόεδρος Ιωάννης Τζίκας, Α΄Αντιπρόεδρος Νικόλαος Βουρνέλης, Β΄Αντιπρόεδρος Χαράλαμπος Νικολαΐδης, Γεν.Γραμματέας Χαράλαμπος Κωστούδης, ταμίας Δημήτριος Αραμπατζής, έφορος σχολών Παναγιώτης Μαυρόπουλος, έφορος δημ. σχέσεων Κων/νος Καραγιαννίδης, έφορος λέσχης Π. Πετρόπουλος και μέλος Απ.Ντάβελας) υποδέχθηκε τους καλεσμένους και τους διαιτητές. Παρόντες ήταν σχεδόν όλοι οι αξιολογημένοι διαιτητές καθώς και οι περισσότεροι αυτών που αγωνίζονται στο τοπικό ερασιτεχνικό πρωτάθλημα.

Η βραδιά ξεκίνησε με το καλωσόρισμα των προσκεκλημένων από τον Γεν. Γραμματέα του Συνδέσμου Χαρ. Κωστούδη, ενώ στη συνέχεια έλαβε το λόγο ο Πρόεδρος του Συνδέσμου και μέλος της ΕΔ/ΕΠΣΜ Ιωάννης Τζίκας ο οποίος ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία σ’ όλους τους παρευρισκομένους (επίσημους καλεσμένους, που πάντοτε τιμούν τον Σύνδεσμο και διαιτητές). Μεταξύ άλλων σημείωσε ότι η σημερινή διοίκηση ανέλαβε σε ιδιαίτερα δύσκολους κοινωνικά και οικονομικά καιρούς, ενώ η φετινή αγωνιστική περίοδος ξεκίνησε με καλές προϋποθέσεις εφόσον μετά από πολλά χρόνια ο διαιτητής Super League και μέλος του Συνδέσμου Ι. Παπαδόπουλος είναι πλέον στον πίνακα διαιτητών FIFA της Ελλάδος. Επίσης ανέφερε ότι φέτος η απόδοση των διαιτητών της Θεσσαλονίκης που αγωνίζονται στα Εθνικά πρωταθλήματα κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα και μέσα από την απόδοσή τους θα έχουν βλέψεις στις αξιολογήσεις. Τέλος τόνισε τις καλές σχέσεις με την ΕΠΟ την ΚΕΔ/ΕΠΟ και την ΕΠΣ Μακεδονίας.

Κατόπιν ο γενικός γραμματέας του Συνδέσμου ξεκίνησε την απονομή πλακετών στα πρόσωπα που επρόκειτο να τιμηθούν:

Τιμήθηκαν για την πολυετή και σημαντική προσφορά τους στη διαιτησία οι πρώην Πρόεδροι του Συνδέσμου Αντώνιος Κοντσίδης (την πλακέτα έδωσε ο Ι. Τζίκας), Ευστάθιος Ναβρατζόγλου (την πλακέτα έδωσε ο Απ. Ντάβελας) καθώς και ο πρώην Πρόεδρος του ΣΔΠ Ρεθύμνου και σημερινό μέλος του Συνδέσμου Βασίλειος Σταμούλης (την πλακέτα έδωσε ο Παν. Μαυρόπουλος). Επίσης τιμήθηκαν οι μη εν ενεργεία διαιτητές του Συνδέμου Ιωάννης Τριανταφυλλίδης (την πλακέτα έδωσε ο Δημ. Αραμπατζής) και Γεώργιος Περατινός (την πλακέτα έδωσε ο Νικ. Βουρνέλης ). Τέλος τιμήθηκαν οι πρόσφατα αποχωρήσαντες από την ενεργό δράση Συμεών Παρασκευάς (την πλακέτα έδωσε ο Περ. Πετρόπουλος), Παύλος Αντωνίου (την πλακέτα έδωσε ο Χαρ. Κωστούδης), Γεώργιος Τόλιος (την πλακέτα έδωσε ο Κων. Καραγιαννίδης) και Χρήστος Νταρής (την πλακέτα έδωσε ο Χαρ. Νικολαΐδης ).

Η κοπή της μεγάλης πίτας έγινε από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου, ενώ σ’ όλους εντός της αιθούσης μοιράσθηκαν μικρά πιτάκια ένα εκ των οποίων είχε τυχερό νόμισμα (αντιστοιχούσε στο ποσό των 100 ευρώ), που πέτυχε στην μη εν ενεργεία διαιτητή Στυλιανή Γκόγκου.

Επίσης, σύμφωνα με τη μακροχρόνια παράδοση που υπάρχει, κληρώθηκαν ρολόγια χειρός για κάθε κατηγορία διαιτητών. Έτσι για τους μη εν ενεργεία το ρολόι έτυχε ο Γεώργιος Μπαράς, για τους αξιολογημένους ο Χρήστος Τασόπουλος, για τους μη αξιολογημένους τα τρία ρολόγια έτυχαν στους Κων/νο Κατσικογιάννη, Θεόδωρο Αθανασιάδη και Διαμαντή Αλμπάντη, ενώ για τους διαιτητές της τελευταίας σχολής στον Λεωνίδα Βερβέρη.

Οι παρουσίες στην εκδήλωση ήταν αρκετές και σημαντικές. ‘Ηταν οι Βουλευτές Α’ Θεσσαλονίκης της ΝΔ κ.κ. Κων. Γκιουλέκας και Σταύρος Καλαφάτης, ενώ από τη Β΄Θεσσαλονίκης ο Βουλευτής της ΝΔ κ. Σάββας Αναστασιάδης. Επίσης ήταν οι υποψήφιοι Βουλευτές κ. Σιμόπουλος και η κα. Βασιλική Νάκου.

Παρούσα ήταν η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης κα. Παρασκευή Πατουλίδου, από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ο σύμβουλος και βετεράνος ποδοσφαιριστής κ. Χρήστος Τερζανίδης , όπως και ο κ. Χρήστος Μήττας (υπήρξε και πρώην Πρόεδρος του Συνδέσμου). Παρόν και ο εκπρόσωπος της Γεν. Γραμματείας Αθλητισμού κ. Αλέξανδρος Αδαμίδης.

Η ΕΠΣ Μακεδονίας ήταν παρούσα με τον Πρόεδρο κ. Σάββα Δημητριάδη, τον Γεν. Γραμματέα κ. Παναγιώτη Γιουρούκαλη, τα μέλη του ΔΣ κ.κ. Παναγιώτη Δημαρχόπουλο και Θεοδόσιο Χασάπη, όπως και τον κ. Χρ. Φράγιο. Επίσης ήταν ο Πρόεδρος της ΕΔ/ΕΠΣΜ και Α΄ Αντιπρόεδρος του ΔΣ/ΕΠΣΜ κ. Νικόλαος Φιλιππιάδης, ο αναπληρωτής πρόεδρος της εν λόγω επιτροπής κ. Αλεξ. Τικόζογλου καθώς και ο υπεύθυνος ορισμού πρωταθλημάτων υποδομών και αντιπρόεδρος του ΔΣ κ. Χαρ. Νικολαΐδης.

Ήταν η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με εκπροσώπους τους κ.κ. Μάλαμα Τεβεκέλη και Δημ. Σαραϊδάρη, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ με εκπρόσωπο τον Γεν. Αρχηγό κ. Ευστάθιο Φριλίγγο. Ήταν από τον Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Εμμ. Ιωαννίδης, ο Αντιπρόεδρος της Διοίκησης Καυταντζογλείου κ. Στέφανος Τσήφκας καθώς και ο στρατηγός εν αποστρατεία της Αστυνομίας κ. Θεόδωρος Τυριακίδης.

Παρόν ήταν ο Σύνδεσμος προπονητών Θεσσαλονίκης με τον Πρόεδρο κ. Λάμπρο Ανδριόπουλο, τον ταμία κ. Μήτσα καθώς και τον κ. Ηλία Κουκουτσέλο. Ήταν ο Πρόεδρος και ο Γεν. Γραμματέας του ΣΔΠ Χαλκιδικής κ.κ. Β. Ράπτης και Νικ. Πασσαλής ενώ παρόν ήταν και ο φίλος του Συνδέσμου πρώην Πρόεδρος της ΕΠΣΜ και πρώην Γεν. Γραμματέας Αθλητισμού, αλλά και του Υπουργείου Μακεδονίας – Θράκης κ. Γεώργιος Λυσαρίδης.

Από τον δημοσιογραφικό χώρο ήταν ο Ευστ. Γεωργιάδης, ο Κων. Παζαρλόγλου δημοσιογράφος και νυν υπάλληλος της ΕΠΣΜ, Σωτ. Καραϊσαρίδης από το Europe1 κλπ

Σύντομους χαιρετισμούς είχαμε από τους Βουλευτές, την κα. Πατουλίδου, τον κ. Τερζανίδη, τον πρόεδρο της ΕΠΣΜ, τον πρόεδρο της ΕΔ/ΕΠΣΜ, τον πρόεδρο των προπονητών, τον κ. Ιωαννίδη, τον κ. Τσήφκα, τον κ. Αδαμίδη, τον κ. Γ. Λυσαρίδη και γενικά από όλους τους επισήμους προσκεκλημένους.

Το ΔΣ του ΣΔΠ Θεσσαλονίκης ευχαριστεί θερμά όσους τίμησαν με τη παρουσία τους την εκδήλωση αυτή, ευχαριστεί αυτούς που συνέβαλαν στην επιτυχία και δίδει ραντεβού, πρώτα ο Θεός, για του χρόνου.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή