Μια ενδεκάδα παικτών του ΓΣ «Απόλλων Σμύρνης» στην Κ-17 της ΠΑΕ

Print Friendly, PDF & Email

Η συνεργασία του Γυμναστικού Συλλόγου Απόλλων Σμύρνης με την ΠΑΕ σε επίπεδο ποδοσφαιρικών ακαδημιών είναι άριστη. Μεταξύ των δύο πλευρών υπάρχει συνεχής επικοινωνία με στόχο την τροφοδότηση των τμημάτων υποδομών της ΠΑΕ με ταλέντα του ερασιτέχνη.

Αυτό έχει συμβεί πολλάκις στο παρελθόν, αλλά και πρόσφατα. Βλέπετε στην ομάδα Κ17 (Κάτω των 17 ετών) της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, που μετέχει στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Superleague, προωθήθηκαν στις αρχές της σεζόν 11 ποδοσφαιριστές του Γυμναστικού Συλλόγου.

Συγκεκριμένα οι Αλέξανδρος Φλώρος (2002), Νίκος Πετράς (2001), Στάθης Κουρεμάδας (2001), Κώστας Γκουτσούλας (2001), Βασίλης Κοφίνης (2001), Φίλιππος Πελέκης (2001), Μιχάλης Φαρκαδώνας (2001), Μάριος Σερβές (2001), Ηλίας Καψάλης (2001), Κώστας Τσούκας (2002) και Αλέξανδρος Θωμάς (2001) διάβηκαν το… μονοπάτι Γυμναστικός Σύλλογος – ΠΑΕ, κατόπιν σχετικού αιτήματος της τελευταίας.

Τον ίδιον «δρόμο» είχαν πάρει επίσης στο πρόσφατο παρελθόν ποδοσφαιριστές των ακαδημιών του ερασιτέχνη που προωθήθηκαν στην Κ20 (Κάτω των 20 ετών) ομάδα της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, αλλά και στο πιο μακρινό όταν η Κ19 ομάδα της ΠΑΕ κατέκτησε το αντίστοιχο πρωτάθλημα της Football League τη σεζόν 2015-16 ενισχυμένη με παίκτες του ερασιτέχνη.

Όλα τα παραπάνω αποτελούν απόδειξη της επαγγελματικής δουλειάς που γίνεται στις ακαδημίες του ερασιτέχνη Απόλλωνα, όπως, βέβαια, και της αγαστής συνεργασίας που υπάρχει με την ΠΑΕ για την προώθηση στα τμήματα της τελευταίας παικτών, που ενδεχομένως στο μέλλον να φορέσουν και τη φανέλα της ανδρικής ομάδας

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή