Μιχάι: «Όλοι θέλουμε να παίξουμε στα playoffs που κρίνoυν πρωτάθλημα αλλά πρώτα η υγεία»

Print Friendly, PDF & Email

Για την εξάπλωση του κορωνοϊού αλλά και την συνέχεια του πρωταθλήματος μίλησε σε ραδιοφωνική συνέντευξη ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Ενέα Μιχάι ο οποίος τόνισε πως οι ποδοσφαιριστές θέλουν να παίξουν στα πλέι οφ αλλά προέχει η υγεία

Αναλυτικά όσα είπε στο ΣΠΟΡ ΦΜ:

Για την κατάσταση με την πανδημία στη Θεσσαλονίκη: «Καθόμαστε στο σπίτι και περιμένουμε να περάσουν αυτές οι δύσκολες μέρες. Είναι δύσκολο για τον κόσμο. Ο καιρός τώρα είναι καλός και δεν είναι εύκολο να μην περπατάς σε μία τόσο όμορφη πόλη. Όμως όλοι μας θα πρέπει να ακολουθήσουμε τις οδηγίες γιατί χάνονται ανθρώπινες ζωές. Είναι σημαντικό να το καταλάβουμε όλοι μας, υπάρχουν οικογένειες που θρηνούν. Έχουν φύγει σχεδόν 100 άτομα, αλλά χιλιάδες που θρηνούν για την απώλειά τους».

Για τα ερωτηματικά για τη συνέχιση του πρωταθλήματος: «Όλοι θέλουμε να παίξουμε στα playoffs, που θα κριθεί και το πρωτάθλημα. Σίγουρα πρώτη μας είναι να βγούμε υγιείς από όλο αυτό, αλλά ασφαλώς και επιθυμία όλων μας είναι να τελειώσει η σεζόν στο γήπεδο».

Για την επαφή με τον Άμπελ Φερέιρα: «Είμαστε σε επικοινωνία με τον προπονητή. Μας ρωτά πώς είμαστε εμείς και η οικογένειά μας, ενώ πρόσφατα κάναμε και μια τηλεδιάσκεψη όλοι οι ποδοσφαιριστές. Το πρώτο που μας λέει ο κ. Φερέιρα είναι να προσέχουμε την υγεία μας και μετά να μείνουμε σε μια πολύ καλή κατάσταση και να προσέχουμε την διατροφή μας, γιατί όλοι μας θέλουμε να συνεχιστεί το πρωτάθλημα. Δεν ξέρουμε αν θα γίνει, αλλά εμείς οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή