Μπ. Χιμένεθ: “Για γέλια η 2η κίτρινη στον Τασουλή, αρνητική γενικότερα η διαιτησία”

Print Friendly, PDF & Email

Ο Αστέρας Τρίπολης έμεινε στο 0-0 με τον Βόλο παίζοντας με δέκα παίκτες από το 57′ λόγω αποβολής του Τασουλή. Μετά το ματς ο τεχνικός των Αρκάδων, Μπόρχα Χιμένεθ αναφέρθηκε στη διαιτησία του Τσαγκαράκη λέγοντας χαρακτηριστικά πως η δεύτερη κίτρινη στον Τασουλή “ήταν για γέλια”.

Αναλυτικά:

“Σήμερα έπαιξε ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα και ο παράγοντας διαιτησία. Κάθε φάουλ στο πρώτο ημίχρονο ήταν και κίτρινη κάρτα και η δεύτερη κίτρινη με την οποία βγήκε ο Τασουλής, για μένα ήταν για γέλια”

Για το γεγονός ότι μιλάει για πρώτη φορά για τη διαιτησία: “Είναι η πρώτη φορά που μιλάω γιατί με τον ερχομό μου στην Τρίπολη, μου είχαν πει να μην μιλάω γι’ αυτό το ζήτημα. Αλλά παράπονα είχαμε και στο παιχνίδι με τον Άρη. Και απέναντι στον Ολυμπιακό το ίδιο, κι απέναντι στον ΟΦΗ και σήμερα. Νομίζω ότι η διαιτησία γενικότερα στο πρωτάθλημα ως σήμερα μας έχει επηρεάσει αρνητικά. Ακόμα όμως και με δέκα παίκτες έπρεπε να κάνουμε κάποια πράγματα μέσα στο γήπεδο καλύτερα για να πετύχουμε τουλάχιστον ένα γκολ γιατί είχαμε φάσεις. Πρέπει να βελτιώσουμε τους παράγoντες που μπορούμε να ελέγξουμε γιατί υπάρχουν και παράγοντες για τους οποίους δεν μπορούμε να επηρεάσουμε”.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή