Ξυλοδαρμός Γκρούτση με μήνυμα για «καλούς ορισμούς» διαιτητών!

Print Friendly, PDF & Email

Θύμα επίθεσης έπεσε το βράδυ της Δευτέρας 19/3 το πρώην αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ/ΕΠΟ επί διοίκησης Γκιρτζίκη και πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Κορινθίας, Δ. Γκρούτσης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ τοπικών ιστοσελίδων «την στιγμή που πήγε να μπει στο σταθμευμένο αυτοκίνητό του, δέχθηκε επίθεση από 4 αγνώστους που φορούσαν κουκούλες και δεν διακρίνονταν τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι άγνωστοι φεύγοντας του άφησαν και ένα μήνυμα σχετικά με το Κορινθιακό ποδόσφαιρο. Οι άγνωστοι μετά την πράξη τους διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση με μεγάλου κυβισμού Ι.Χ.»

Σε άλλο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι «οι τέσσερις άγνωστοι κουκουλοφόροι δράστες κατέβηκαν από το αυτοκίνητό τους, και αφού «συνέστησαν στον αρχιδιατητή να είναι προσεκτικός με τους ορισμούς των διαιτητών, άρχισαν να τον γρονθοκοπούν και να τον κλωτσούν σε όλο του το σώμα».

Σε δηλώσεις του στο peloponnisosnews.gr, ο Γκρούτσης είπε: «Μετά την Δευτεριάτικη συγκέντρωση των διαιτητών, πήγαμε μία παρέα εξ’ αυτών να φάμε, ο καθένας με το αυτοκίνητό του.

Γύρω στις 23:00μ.μ. στην περιοχή του στρατοπέδου όπου βρισκόμασταν, πήγα να πάρω το αυτοκίνητό μου για να φύγω. Πίσω από το δικό μου αυτοκίνητο, υπήρχε ένα άλλο από το οποίο την ώρα που επιβιβαζόμουν στο όχημά μου, βγήκαν από το πίσω ΙΧ δύο άτομα από αριστερά και μάλλον άλλο ένα άτομο από δεξιά, οι οποίοι μου επιτέθηκαν και με γρονθοκόπησαν σε κεφάλι και πλευρά.

Με κλότσησαν και στο τέλος, λίγο πριν ολοκληρωθεί το συμβάν, μου είπε ένας από αυτούς: Κάνε καλούς ορισμούς ρε. Στην συνέχεια ειδοποίησα την Αστυνομία, πήγα στο νοσοκομείο και κατέθεσα μήνυση κατά αγνώστων».

Αναβολή πρωταθλημάτων

Αναβολή όλων των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Κορινθίας αποφασίστηκε στο Έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Κορινθίας.

«Το Δ.Σ της ΕΠΣ Κορινθίας συνεδρίασε πριν λίγη ώρα στα γραφεία της ΕΠΣ
προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις σχετικά με την επίθεση και τον ξυλοδαρμό
που δέχθηκε ο Αρχιδιαιτής κ. Δημήτριος Γκρούτσης από άγνωστους κουκουλοφόρους χθες (19.3.2018) το βράδυ.»

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή