Οι βοηθοί άφησαν… αβοήθητο τον Σιδηρόπουλο στο Περιστέρι

Print Friendly, PDF & Email

Με προβλήματα στον πειθαρχικό έλεγχο, η διαιτησία του Τάσου Σιδηρόπουλου στο Περιστέρι, ο οποίος δεν είχε την απαιτούμενη βοήθεια από τους βοηθούς και τον τέταρτο, σύμφωνα με τον κριτή του Master REF, Ηρακλή Τσίκινη.

Οριακά offside το γκολ του Λιβάγια, ενώ ο Μοράν θα έπρεπε να είχε αντικρίσει την κόκκινη κάρτα για την αγκωνιά στον Ουάρντα.

Αναλυτικά:

Αγώνας: Ατρόμητος-ΑΕΚ. Διαιτητής: Σιδηρόπουλος. Κριτής: Ηρακλής Τσίκινης

«Υπήρχαν προβλήματα. Δεν πήγε καλά το διαιτητικό τρίο, περισσότερο όσον αφορά το πειθαρχικό κομμάτι. Δε βοήθησαν τον διαιτητή οι βοηθοί, αλλά ούτε και ο τέταρτος, αφού έγιναν φάσεις που δεν αντιλήφθηκε ο Σιδηρόπουλος και θα έπρεπε να επέμβουν.

Συγκεκριμένα, αυτό συνέβη στην φάση με την αγκωνιά του Μοράν στον Ουάρντα στο 82′, όπου ο παίκτης της ΑΕΚ, έπρεπε να αποβληθεί, ενώ σχετικά με τη φάση του 83′ αν ο διαιτητής θεωρεί ότι το σπρώξιμο δεν είναι τόσο βίαιο τότε σωστά δείχνει κίτρινη στον Λιβάγια, αλλά θα μπορούσε και να τον είχε αποβάλει.

Στη φάση του γκολ sto 67′, ο Λιβάγια είναι πολύ οριακά offside, ενώ στο 63′ έπρεπε να δοθεί φάουλ υπέρ του, σε μαρκάρισμα του Χατζηισαΐα.

Τέλος, ορθώς δεν δόθηκε πέναλτι στο 46′, στο χέρι του Μπακάκη».

Βαθμολογία: 8,10

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή