Οι “πεινασμένοι” κατάπιαν τους “χορτάτους” και τους έκοψαν το δρόμο για την 1η θέση

Print Friendly, PDF & Email

Ο Παναθηναϊκός, στη χειρότερη φάση της ιστορίας του, κατάφερε να παραμείνει αήττητος απέναντι στην ομάδα με το μεγαλύτερο μπάτζετ και τα περισσότερα έσοδα στο Πρωτάθλημα και να του… κλείσει για ακόμη μια φορά, τον δρόμο του Ολυμπιακού για την κορυφή.

Στον α’ γύρο, λίγες ημέρες μετά τη δήλωση αποχώρησης του Αλαφούζου, ο Παναθηναϊκός, κατάφερε να κερδίσει τον Ολυμπιακό με 1-0.

Απόψε, στο «Καραϊσκάκης», παίζοντας με όσους έχουν απομείνει και αγωνιζόμενος για περισσότερο από μίση ώρα με δέκα παίκτες, κατάφερε να φύγει αήττητος, στερώντας από τον «αιώνιο» αντίπαλό του, δύο υπερπολύτιμους βαθμούς, στην προσπάθεια που κάνει για την κατάκτηση του τίτλου.

Οι «ερυθρόλευκοι», προηγήθηκαν με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Φορτούνη στο 60′, μετά από παράβαση που υπέπεσε ο Οικονόμου σε βάρος του Ανσαριφάρντ, φάση στην οποία ο αμυντικός του «τριφυλλιού» αντίκρισε και την κόκκινη κάρτα.

Ωστόσο, οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη, κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον ίδιο τρόπο στο 86′, με τον Μουνιέ, ο οποίος κέρδισε και την εσχάτη των ποινών από μαρκάρισμα του Ένγκελς, να νικά από την άσπρη βούλα τον Προτό.

Δείτε ΕΔΩ τα highlights του αγώνα

Ολυμπιακός (Όσκαρ Γκαρσία): Προτό, Ομάρ, Μποτία, Ένγκελς, Χατζισαφί, Ρομαό, Ταχτσίδης, Οτζίτζα (56′ Φορτούνης), Πάρντο (89′ Μάριν), Μιραλάς, Ανσαριφάρντ (78′ Τζούρτζεβιτς).

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Ινσούα, Κουρμπέλης, Οικονόμου, Γιόχανσον, Κάτσε (65′ Μουνιέ), Τζανδάρης, Λουντ, Κουλιμπαλί (80′ Χατζηγιοβάνης), Άλτμαν, Δώνης (65′ Αυλωνίτης).

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή