«Ο Πρωθυπουργός θέλει να προχωρήσει η διπλή ανάπλαση σε ΟΑΚΑ-Λεωφόρο»

Print Friendly, PDF & Email

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με αφορμή την υποψηφιότητα για την προεδρία του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα leoforos.gr και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πλάνο του για την αξιοποίηση του ΟΑΚΑ.

Αποσπάσματα από τη συνέντευξη:

Για τη Λεωφόρο
«Εγώ την αγαπάω τη Λεωφόρο, εκεί έχω μεγαλώσει, είτε στο ανοικτό γήπεδο, είτε στο κλειστό, εκεί έχουμε όλοι μεγαλώσει. Από εκεί και πέρα οι εγκαταστάσεις αυτές δεν μπορούν να χωρέσουν και το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ και τα ερασιτεχνικά τμήματα, γι’ αυτό κι εγώ πιστεύω ότι η καλύτερη λύση είναι όλος ο Παναθηναϊκός να πάει στο ΟΑΚΑ».

– Και ξαφνικά… Βοτανικός. Εξελίξεις στην ΠΑΕ, διαδικασίες εξπρές και πιθανή πια η μεταβίβαση στον Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ από την πλευρά του κ. Αλαφούζου. Και επαφές για την υλοποίηση της διπλής Ανάπλασης και εκχώρησης της Λεωφόρου για να φτιαχτεί το γήπεδο της ΠΑΕ στον Βοτανικό; Τι ακριβώς συμβαίνει;

«Αυτά δεν ξέρω πώς έχουν βγει προς τα έξω. Εγώ μιλώντας και με τον Πρωθυπουργό στις διάφορες συναντήσεις μου έχει δώσει ξεκάθαρα να καταλάβω ότι η διάθεσή του είναι αυτό να αλλάξει. Να υπάρξει και αυτό το αναφέρω για πρώτη φορά μια διπλή ανάπλαση με το ΟΑΚΑ. Δηλαδή να δοθεί η Λεωφόρος και να παρθεί από τον Ερασιτέχνη για 99 χρόνια το μάνατζμεντ του ΟΑΚΑ, να μπορέσει έτσι ο Ερασιτέχνης, να μπορέσει το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ να είναι…

Το όραμα του

«Το λέω ξεκάθαρα και γι’ αυτό επιμένω πάρα πολύ για το Athens Alive, θεωρώ ότι το ΟΑΚΑ μπορεί να στεγάσει με πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία όλα τα τμήματα του Συλλόγου, παράπλευρες δραστηριότητες, όχι μόνο τις αθλητικές, δηλαδή να υπάρξουν μουσεία, ξενοδοχεία, εστιατόρια, πράγματα στα οποία πραγματικά θα πηγαίνει ο κόσμος και θα χαίρεται και θα νιώθει ένα πράσινο περιβάλλον. Το οποίο θα είναι όχι μόνο για τον Παναθηναϊκό, αλλά για όλο τον αθλητικό κόσμο και την Αθήνα ολόκληρη».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή