«Ο Τάσης αδίκησε τον εαυτό του με το πέναλτι που έδωσε υπέρ του Λεβαδειακού»

Print Friendly, PDF & Email

Ο κριτής του Master REF, Κώστας Ακρίδας, υποστήριξε πως ο διαιτητής Τάσης (Ηπείρου) παρά τη γενικά θετική εικόνα που είχε στο ματς Αρης – Λεβαδειακός, το οποίο έκλεισε την 3η αγωνιστική της Super League, αδίκησε τον εαυτό του με τη λάθος υπόδειξη πέναλτι υπέρ των Βοιωτών στο δεύτερο ημίχρονο.

Αγώνας: Αρης-Λεβαδειακός 2-0, Διαιτητής: Τάσης, Κριτής: Κώστας Ακρίδας.

«Το πέναλτι υπέρ του Αρη στο 21’ είναι σωστό. Ο παίκτης των γηπεδούχων ανατρέπεται από τον αμυνόμενο που βρίσκεται πίσω του.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου που ο Λεβαδειακός ζήτησε πέναλτι, σωστά ο διαιτητής το αρνήθηκε και έδειξε κίτρινη κάρτα για θέατρο. Γενικά οι κίτρινες που έδειξε ήταν σωστές. Επίσης οι βοηθοί δεν αντιμετώπισαν πρόβλημα.

Είναι κρίμα όμως που ο Τάσης χάλασε την εικόνα του με το πέναλτι που έδωσε στον Λεβαδειακό στο 64’. Δεν υπήρξε καμία επαφή του Δεληζήση με τον Μαρκόφσκι. Προφανώς παρασύρθηκε… Από αυτήν την απόφαση φάνηκε η απειρία του.

Μέχρι στιγμής έχω δει τέσσερις νέους διαιτητές από τους εννιά που έχει προωθήσει η ΚΕΔ στη Super League. Δυστυχώς κανένας εξ αυτών δεν με έχει πείσει ακόμη ότι είναι έτοιμος για τη Super League. Δεν είναι θέμα προσόντων, αλλά θέμα εμπειρίας. Είναι εμφανές ότι έχουν ήδη εμφανιστεί προβλήματα και είμαστε ακόμη στην αρχή».
Βαθμολογία: 7,90.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή