“Ο χώρος του Αγίου Νικολάου είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο της Καρδίτσας”

Print Friendly, PDF & Email

Στις 17/1/2018, είδε το φως της δημοσιότητας, ότι το τεράστιο έργο του αθλητικού κέντρου της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ, επιτέλους παίρνει σάρκα και οστά.

Η δημοσιοποίηση αυτού του έργου, μου προξενεί ανάμικτα συναισθήματα και θα εξηγήσω το γιατί.

Α. Μου προξενεί, σαν άνθρωπο του αθλητισμού, ανείπωτη χαρά, διότι επιτέλους, η ιστορική ομάδα της πόλης μας θα αποκτήσει το σπίτι της. Μου προξενεί ανείπωτη χαρά, διότι θεωρώ ότι και εγώ έβαλα ένα λιθαράκι για την πραγματοποίηση αυτού του ονείρου.

Μου προξενεί ανείπωτη χαρά, διότι διαπιστώνω ότι υπάρχουν άνθρωποι που εργάζονται για το καλό αυτής της πόλης. Με γρήγορες ενέργειες και εμπεριστατωμένα, ο περιφερειάρχης Κος Αγοραστός Κων, ο αντιπεριφερειάρχης Κος Τσιάκος Βασ, δεν σταμάτησαν στα λόγια αλλά προχώρησαν σε έργα, προς απογοήτευση μερικών που το μόνο τους μέλημα είναι ο καιροσκοπισμός και η κωλυσιεργία.

Επίσης θα ήθελα να συγχαρώ τον αρμόδιο υπουργό που ανταποκρίθηκε στο αίτημα της περιφερειακής ενότητας. Μου προξενεί ιδιαίτερα ανείπωτη χαρά που το έργο αυτό θα γίνει σε οικόπεδο του χωριού μου (είχε παραχωρηθεί για άλλο σκοπό), στα όρια του και η περιοχή θα αναβαθμιστεί.

Β. Μου προξενεί όμως και αλγεινή εντύπωση και συνάμα θλίψη, για την συμπεριφορά της δημοτικής αρχής, που με κάθε μέσον προσπάθησε να εμποδίσει και να ματαιώσει την μεγάλη αυτή επένδυση για την πόλη μας. Ο χώρος του αθλητικού του Αγίου Νικολάου αραχνιάζει. Το μεγαλύτερο σκάνδαλο που έλαβε χώρα στην πόλη μας, με ευθύνη της δημοτικής αρχής( πλειοψηφία), επιμελώς αποκρύπτεται και συγκαλύπτεται προς όφελος ορισμένων ψηφοφόρων της. Το αθλητικό κέντρο του Αγίου Νικολάου, βρίσκεται στον αέρα, από το 2014.

Κύριε πρόεδρε του δημοτικού συμβουλίου το θέμα βρίσκεται σε εκκρεμότητα από τον Νοέμβριο του 2015. Γιατί κε πρόεδρε δεν φέρνετε το θέμα προς συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο? Μήπως γιατί κρύβεστε πίσω από την μη σύγκληση της διαπαραταξιακής? Είστε υπόλογος και πράτετε παράβαση καθήκοντος.

Για το συγκεκριμένο θέμα, έχουμε ταυτόχρονα δύο ενέργειες. Από την μία, η πρόοδος και η ανάπτυξη και από την άλλη η μιζέρια και ο παλαιοκομματισμός της πολιτικής.

Εύχομαι , η νέα χρονιά να φωτίσει την δημοτική αρχή να πάψει να κάνει συνεχή λάθη και να αντιληφθεί επιτέλους ότι οι δημοτικές αρχές δεν είναι φερέφωνα πολιτικών παρατάξεων αλλά η έκφραση και η φωνή του λαού της περιφέρειας.

ΜΕ ΤΙΜΗ
ΧΑΤΖΗΣ ΗΛΙΑΣ
ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή