ΠΑΟΚ: “Κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος η σκευωρία που επιχειρήθηκε”

Print Friendly, PDF & Email

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πήρε θέση για όσα συνέβησαν την Πέμπτη (16/1) στην ΕΕΑ με αφορμή την εξέταση της υπόθεσης για πιθανή πολυϊδιοκτησία της Ξάνθης. Ο Δικέφαλος του Βορρά υποστήριξε πως “κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος η σκευωρία που επιχειρήθηκε να στηθεί τον τελευταίο ενάμιση μήνα”.

Μάλιστα στον ΠΑΟΚ έκαναν λόγο για άγνοια των ανθρώπων του Ολυμπιακού όσον αφορά στη μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία όπως λένε στον ΠΑΟΚ είναι γνωστό τοις πάσι πως ανήκει στην Κυριακή Σαββίδου και τους γιούς του Ιβάν Σαββίδη.

Αναλυτικά η θέση του ΠΑΟΚ:

“Γέλιο προκάλεσε στον ΠΑΟΚ, η άγνοια των ανθρώπων στον Ολυμπιακό για ένα βασικό θέμα, όπως η μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ- τρομάρα τους- και ότι ανήκει στην Κυριακή Σαββίδου και τους γιους του Ιβάν Σαββίδη, κάτι που φυσικά είναι γνωστό τοις πάσι. Ο Ιβάν Σαββίδης είναι ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο διοικητικός της ηγέτης και ο πατριάρχης της ασπρόμαυρης οικογένειας, πέραν της δικής του, όσο κι αν θέλουν τα ερυθρόλευκα παπαγαλάκια να παρουσιάσουν τα δικά τους παραμύθια. Μόνο που αυτά πλέον αποδείχτηκαν περίτρανα ότι δεν έχουν δράκο. Σήμερα κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος η σκευωρία που επιχειρήθηκε να στηθεί τον τελευταίο ενάμιση μήνα”.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή