ΠΑΟ: “Μέθοδος λάσπης” – Κούγιας: “Ο ΟΦΗ σώθηκε κι ο ΠΑΣ έπεσε από τις επιλογές του ΠΑΟ”

Φωτογραφία αρχείου
Print Friendly, PDF & Email

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η κόντρα μεταξύ Αλέξη Κούγια και Παναθηναϊκού με αφορμή τον αγώνα των “πράσινων” με τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ, της περσινής περιόδου.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός το πρωί της Δευτέρας (22/7) απάντησε με ανακοίνωση στα νέα “καρφιά” του Κούγια μετά τη φιλική των “πράσινων” από την Μπέιρσχοτ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Μετά τις νέες δηλώσεις του Αλέξη Κούγια με τη γνωστή μέθοδο της λάσπης στον ανεμιστήρα, ο Παναθηναϊκός καθιστά σαφές πως οποιαδήποτε επίθεση προς τον τεχνικό διευθυντή, τον προπονητή ή στέλεχος μας, είναι επίθεση προς τον ίδιο τον Παναθηναϊκό.

Κατόπιν αυτού η ΠΑΕ Παναθηναϊκός γνωστοποιεί πως θα κινηθεί νομικά για να προασπίσει την ιστορία του συλλόγου μας και την επαγγελματική και ηθική ακεραιότητα των στελεχών του.

ΥΓ. Είναι απαραίτητο να διευκρινιστεί ότι ο Παναθηναϊκός σέβεται απόλυτα την ιστορία και την προσφορά της ΑΕΛ στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως και τους φιλάθλους της θεσσαλικής ομάδας. Οι νομικές μας ενέργειες ουδεμία σχέση έχουν με το σύλλογο της ΑΕΛ”.

Η απάντηση του Κούγια

Το βράδυ δεν άργησε να έρθει η ανταπάντηση του Αλέξη Κούγια με νέα προσωπική του δήλωση στο σάιτ της ΠΑΕ ΑΕΛ, στο οποίο επανέλαβε ότι με την στάση του ο Παναθηναϊκός επηρέασε τη μάχη της παραμονής.

“Είμαι σε μια υπόθεση ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως, η οποία δικάζεται στο Μικτό Ορκωτό Ηγουμενίτσας και πριν από λίγο με πληροφόρησαν ότι η διοίκηση του Παναθηναϊκού εξετάζει το ενδεχόμενο να στραφεί νομικά εναντίον μου, δηλαδή να μου κάνει μήνυση.

Όπως έχω δηλώσει σε αντίστοιχες απειλές, όταν κάποιος λέει την αλήθεια και εσύ απειλείς ότι θα του κανείς μήνυση, δηλαδή σαφώς υπονοείς ότι λέει ψέματα, διαπράττεις δύο αδικήματα, το ένα είναι το αδίκημα της ψευδούς καταμηνύσεως και το άλλο της συκοφαντικής δυσφημίσεως.

Αντιλαμβάνομαι σε πόσο δύσκολη θέση έχουν βρεθεί ο Δώνης και ο Νταμπίζας για τις επιλογές τους στο παιχνίδι Παναθηναϊκός – ΟΦΗ 1-3, αλλά σαν άνθρωπος που έχω δικαιολογημένο ενδιαφέρον για το ποδόσφαιρο, αφού το χρηματοδοτώ επί 40 συνεχή χρόνια, θα πρέπει να αντιληφθούν και αυτοί ότι η αντίδραση μου είναι δικαιολογημένη αφού από τις δικές τους επιλογές, ο ΟΦΗ σώθηκε και η δική μου ομάδα σώθηκε γιατί κερδίσαμε την ΑΕΚ στο Ο.Α.Κ.Α., αλλιώς θα είχε υποβιβαστεί και άλλη μία ιστορική ομάδα, ο ΠΑΣ Γιάννινα, αυτή την στιγμή είναι στα τάρταρα της Β΄εθνικής, έχει χάσει όλους τους ποδοσφαιριστές του και έχει χάσει έσοδα εκατομμυρίων ευρώ και χιλιάδες οπαδοί του, όπως και χιλιάδες δικοί μας οπαδοί, γνωρίζουν ότι αυτό οφείλεται στις αδικαιολόγητες για την κρισιμότητα του αγώνα επιλογές των συγκεκριμένων ανθρώπων.

Δυστυχώς δεν είμαι ο άνθρωπος που ξεχνώ ούτε τα καλά, ούτε τα κακά και κανείς δεν μπορεί να μου απαγορεύσει με αυτού του είδους τις απειλές να τα θυμάμαι.

Με εκτίμηση και σεβασμό,

Κούγιας Αλέξιος”.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή