Xάσμα μεταξύ NOVA και Super League, στον “αέρα” η συμφωνία για τα τηλεοπτικά

Print Friendly, PDF & Email

Ολοκλήρώθηκε το ΔΣ της Super League που είχε ως μοναδικό θέμα την απάντηση της Λίγκας στην πρόταση της NOVA για μείωση του τηλεοπτικού συμβολαίου για τις δύο επόμενες αγωνιστικές περιόδους.

Οι άνθρωποι του συνδρομητικού καναλιού έφτασαν στα γραφεία του συνεταιρισμού μία ώρα μετά την έναρξη του ΔΣ, με την εμφάνισή τους να δείχνει ότι θα διεξαχθεί διάλογος μεταξύ των δύο πλευρών, παρουσία όλων των εκπροσώπων των ΠΑΕ.

Από την πλευρά του συνδρομητικού καναλιού παρίστανται ο διευθύνων σύμβουλος Π. Παπαδόπουλος, μέλη της νομικής υπηρεσίας και στελέχη από το τμήμα μάρκετινγκ.

Περίπου μισή ώρα αφότου η αντιπροσωπεία της NOVA αφίχθη στα γραφεία της Λίγκας, αποχώρησε, όμως λίγο πριν την έξοδο από τα γραφεία τους ζητήθηκε να επιστρέψουν στο χώρο που διεξάγεται το ΔΣ.

Λίγο αργότερα αποχώρησαν και με βάση όσα είπαν προέκυψε ότι το χάσμα μεταξύ των δύο πλευρών δεν γεφυρώθηκε.

Όταν ολοκληρώθηκε το ΔΣ από την πλευρά της Super League έγινε γνωστό ότι ο συνεταιρισμός πρότεινε η μείωση του συμβολαίου να είναι της τάξης του 8% και η NOVA να καταβάλει εντός του Ιουλίου σε δύο δόσεις το ποσό των 6,5 εκατομμυρίων ευρώ, που οφείλει με βάση τη συμφωνία.

Από την πλευρά της η NOVA πρότεινε μείωση του συμβολαίου κατά 18%.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι διαγωνούν και επιφυλάχτηκαν για να τα ξαναπούν.

 

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή