Πειθαρχικές διώξεις σε Λουτσέσκου και Ουάρντα από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα

Print Friendly, PDF & Email

Ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, θα βρεθούν οι Ραζβάν Λουτσέσκου και Αμρ Ουάρντα, μετά τις διώξεις που άσκησε σε βάρος του ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, για «δυσφήμηση ποδοσφαιρικών αρχών».

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, διώκεται για τις δηλώσεις που είχε κάνει μετά τον αγώνα του Κυπέλλου με τον Πανιώνιο, στην Τούμπα, όπου μεταξύ άλλων, είχε πει: «Μια ομάδα έπαιζε ποδόσφαιρο και ήταν εκεί συγκεντρωμένη, ενώ η άλλη απλώς ήθελε να κερδίσει χρόνο και να μας γ@@σει. Αυτό είναι ντροπή για το ποδόσφαιρο».

Στον Ουάρντα η πειθαρχική δίωξη ασκήθηκε για την ανάρτηση του κατά της ΑΕΚ στο Instagram, μετά τον ματς Κυπέλλου του Ατρομήτου με την “Ένωση” στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Από τον Υπεύθυνο Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων ασκήθηκε Πειθαρχική Δίωξη σε βάρος του ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Ατρόμητος, Αμρ Ουάρντα, για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 20 Α παρ. 1,2 και 3α, 25 παρ.1 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.

Από τον Υπεύθυνο Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων ασκήθηκε Πειθαρχική Δίωξη σε βάρος του προπονητή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 20 Α παρ. 1,2 και 3α, β, 25παρ.1 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή