Πλησιάζει στην τριάδα ο Διαμαντόπουλος, άλμα επτά θέσεων ο Βρέσκας

Τέσσερις πολύ καλές διαιτησίες είχαμε την 21η αγωνιστική της Super League 1 με βάση τις κριτικές του Master REF. Πέρα από τον Σλοβένο, Γιουγκ, που έβγαλε χωρίς προβλήματα το ντέρμπι ΑΕΚ – Ολυμπιακός και τρεις Ελληνες διαιτητές απέσπασαν υψηλές βαθμολογίες.

Την κορυφαία όλων πήρε ο Διαμαντόπουλος για την απόδοσή του στο παιχνίδι Παναιτωλικός – Αρης. Συγκεκριμένα, βαθμολογήθηκε με 8,60 από τον Ηρακλή Τσίκινη και από 6ος ανέβηκε τέταρτος στη συνολική κατάταξη σε απόσταση αναπνοής πλέον από τον τρίτο Φωτιά. Παράλληλα έκοψε κι άλλο την ψαλίδα από την πρώτη δυάδα των Παπαπέτρου, Τσαγκαράκη.

Αλμα επτά θέσεων κατέγραψε ο Βρέσκας με το 8,40 που πήρε από τον Ναούμ Μιντιούρη για το ΑΕΛ – Παναθηναϊκός και πλέον φιγουράρει στην 9η της γενικής κατάταξης.

Στους κερδισμένους της αγωνιστικής και ο Κουτσιαύτης, ο οποίος μετά το 8,30 που πήρε από τον Ηρακλή Τσίκινη για την εμφάνισή του ΠΑΟΚ – Βόλος ανέβηκε 14ος από 18ος.

Υπήρχαν και χαμένοι στην αγωνιστική. Ενας εξ αυτών ήταν ο Παπαδόπουλος, ο οποίος για τον αγώνα Ξάνθη – ΟΦΗ πήρε 7,40 από τον Ηρακλή Τσίκινη, με συνέπεια να χάσει άλλες δύο θέσεις στον βαθμολογικό πίνακα. Πλέον είναι τρίτος από το τέλος πάνω μόνο από τους Κουμπαράκη και Σκουλά.

Πτωτικά κινήθηκαν όμως και οι Ζαχαριάδης, Τζοβάρας. Ο πρώτος βαθμολογήθηκε με 7,80 από τον Κώστα Ακρίδα για το Λαμία – Αστέρας Τρίπολης και ο δεύτερος με 7,90 για το Πανιώνιος – Ατρόμητος επίσης από τον Κώστα Ακρίδα. Πλέον και οι δύο ισοβαθμούν με τον Βάτσιο στην 16η θέση, ενώ πριν την 21η αγωνιστική, ο μεν Ζαχαριάδης ήταν 13ος, ο δε Τζοβάρας 14ος.

Αναλυτικά η βαθμολογία ΕΔΩ

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή