Πολίτες ξυλοκόπησαν επίδοξο ληστή με καλάσνικοφ στο Παλαιό Φάληρο

Print Friendly, PDF & Email

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Τρίτης όταν δύο άτομα προσπάθησαν να ληστέψουν κατάστημα στο Παλαιό Φάληρο.

Ο δύο κακοποιοί μπήκαν στο κατάστημα, που βρίσκεται στην οδό Ζησιμοπούλου 92, κρατώντας καλάσνικοφ και ζήτησαν τις εισπράξεις του καταστήματος. Ο ιδιοκτήτης και ο υπάλληλος αντέδρασαν και επιτέθηκαν στους ληστές με αποτέλεσμα να βγουν όλοι έξω από το μαγαζί.

Η συμπλοκή συνεχίστηκε έξω από το μίνι μάρκετ με τους δράστες να πυροβολούν στον αέρα, με αποτέλεσμα οι σφαίρες να καρφωθούν σε παρακείμενα κτήρια.

Πολίτες έσπευσαν να βοηθήσουν τον υπάλληλο και ακινητοποίησαν το ληστή και τον ξυλοκόπησαν. Στο σημείο έφθασαν δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. και το ΕΚΑΒ που μετέφερε τον ληστή στον Ευαγγελισμό ενώ ο υπάλληλος τραυματίστηκε από τον ληστή που τον χτύπησε με το όπλο.

Ο άλλος δράστης διέφυγε πεζός και αναζητείται.

Στο σημείο εντοπίστηκαν οκτώ κάλυκες.

«Προσπάθησα να πάρω το όπλο και έφυγαν κάποιες βολές»

Ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού μίλησε στον ΑΝΤ1 για το περιστατικό: «Το μαγαζί είναι 80-90 τετραγωνικά. Ήταν περίπου 1:30 το βράδυ και ήμουν έτοιμος να φύγω και βρισκόμουν απ΄ έξω. Μέσα στο μαγαζί ήταν ο υπάλληλος στο πόστο του όταν μπήκαν δύο κουκουλοφόροι κρατώντας ένα καλάσνικοφ. Στην αρχή το περάσαμε για πλάκα αλλά βλέποντας πως χτύπησαν τον υπάλληλο με το κοντάκι του όπλου κινητοποιήθηκα και πήγα προς τα μέσα. Εκείνη τη στιγμή ο υπάλληλος έκανε κίνηση να τους επιτεθεί και μάλλον αιφνιδιάστηκαν και άρχισαν να τρέχουν προς την έξοδο. Είχαμε μια συμπλοκή και ακινητοποιήσαμε το ληστή. Πυροβολήσανε έξω από το μαγαζί και στη προσπάθεια μου να πάρω το όπλο από τον ένα ληστή και έφυγαν κάποιες βολές στον αέρα. Βρήκαμε μια σφαίρα στο τζάμι, μία στο μπαλκόνι».

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη, ο δράστης που συνελήφθη κατέθεσε ότι οι δράστες ήταν συνολικά τέσσερις, ωστόσο οι δύο μπήκαν στο μαγαζί.

Ο υπάλληλος του μίνι μάρκετ είναι στον Ευαγγελισμό για προληπτικές εξετάσεις.

Πηγή: reader.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή