Προς λύση με Κουτρουμπή, διαλλακτικός ο Μαρίνος, πιο δύσκολη η υπόθεση του Λέτο

Print Friendly, PDF & Email

Τέσσερις προσφυγές κατά του Παναθηναϊκού ήταν προγραμματισμένες να εκδικαστούν την Τρίτη (17/7) στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ. Τελικά συζητήθηκε μόνο αυτή του Στέργου Μαρίνου, αντίθετα πήραν αναβολή για την 1η Αυγούστου οι προσφυγές των Κουτρουμπή, Εσιέν και Λέτο.

Σε ό,τι αφορά στην υπόθεση του Κουτρουμπή, υπάρχει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών και αναμένεται η πλευρά του παίκτη να αποσύρει την προσφυγή πριν τη νέα ημερομηνία εκδίκασης.

Πιο δύσκολη είναι η υπόθεση του Λέτο, ο οποίος ζήτησε να πληρωθεί ολόκληρο το ποσό που του οφείλεται (177.000 ευρώ), με την πλευρά του Αργεντινού να υποστηρίζει πως δεν έχει υπάρξει προσέγγιση από το «τριφύλλι» για διακανονισμό.

Ο βραχνάς του Εσιέν φαίνεται πως ολοκληρώνεται δεδομένου ότι οι «πράσινοι» πλήρωσαν, έστω και με καθυστέρηση, τη δόση Ιουνίου και μένουν άλλες 36.000 ευρώ για να εξοφλήσουν οριστικά τον παίκτη.

Τέλος, στην περίπτωση του Μαρίνου υπάρχει καλή θέληση και από τις δύο πλευρές, επομένως το πιθανότερο είναι πως θα υπάρξει διακανονισμός για τις 50.000 ευρώ που οφείλονται στον παίκτη και μόνο αν αυτός δεν τηρηθεί, η πλευρά του ποδοσφαιριστή θα ζητήσει τιμωρία του Παναθηναϊκού μέσω προσφυγής.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή