Προσπάθεια στην ΠΑΕ να βάλει ξανά πλάτη ο Αλαφούζος

Print Friendly, PDF & Email

Στενεύουν τα περιθώρια στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός καθώς οι πληρωμές των ποδοσφαιριστών τρέχουν και προς το παρόν δεν έχουν συγκεντρωθεί τα χρήματα για να εξοφληθούν οι δόσεις συμβολαίων.

Οι διοικούντες τον Παναθηναϊκό προσπαθούν να πείσουν τον Γιάννη Αλαφούζο να συνεισφέρει ακόμη μία φορά στην ΠΑΕ, ούτως ώστε να καλυφθούν οι τρύπες στις πληρωμές των παικτών για να αποφευχθεί ο κίνδυνος προσφυγών από την 1η Δεκεμβρίου.

Για τον Παναθηναϊκό είναι ζωτικής σημασίας να βγάλει όρθιος την περίοδο μέχρι τον Δεκέμβριο και στη συνέχεια μπαίνοντας στον Ιανουάριο να προχωρήσει σε πωλήσεις που αφενός θα ελαφρύνουν τον προϋπολογισμό του, αφετέρου θα του προσφέρουν χρήματα για τη συνέχεια της σεζόν.

Στις συναντήσεις λοιπόν που γίνονται η διοίκηση των «πράσινων» προσπαθεί να πείσει τον κ. Αλαφούζο να βοηθήσει οικονομικά για να μην ζητήσουν την ελευθέρας τους πολύτιμα περιουσιακά στοιχεία του συλλόγου όπως ο Χουλτ και ο Μολέδο, μέσω της διαδικασίας της προσφυγής.

Το θέμα είναι βέβαια αν ο Γιάννης Αλαφούζος αποφασίσει να βάλει ένα μέρος των χρημάτων που απαιτούνται για να πληρωθούν τουλάχιστον οι επίφοβοι για προσφυγή παίκτες ή θα κάνει την υπέρβαση καλύπτοντας όλο το ποσό που απαιτείται (1,3 εκατ. ευρώ) για το ποδοσφαιρικό τμήμα ούτως ώστε να μην διαταραχθούν οι ισορροπίες στο εσωτερικό. Στη δεύτερη περίπτωση το ποσό αναμένεται να του επιστραφεί μέσω των πωλήσεων του Ιανουαρίου.

Πάντως όπως έχει η κατάσταση μέχρι στιγμής το σενάριο να διευκολύνει την ΠΑΕ ο κ. Αλαφούζος με τόσο μεγάλο χρηματικό ποσό δεν συγκεντρώνει ιδιαίτερες πιθανότητες. Προς το παρόν αρκείται στην κάλυψη της εφορίας και του ΙΚΑ.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή