Πρόσθετη παρέμβαση ΠΑΟΚ στο Διαιτητικό για να μην πέσει η ποινή του Μπεργκ

Print Friendly, PDF & Email

Το μεσημέρι της Τρίτης (30/5) στις 15:30 εκδικάζεται στο Διαιτητικό Δικαστήριο η προσφυγή που έχει κάνει ο Παναθηναϊκός προκειμένου να μειωθεί η ποινή του Μπεργκ και ο Σουηδός φορ να μπορέσει να αγωνιστεί στο αυριανό (31/5) ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την τελευταία αγωνιστική των play-offs.

Στην υπόθεση όμως αποφάσισε να κάνει πρόσθετη παρέμβαση ο ΠΑΟΚ επιδιώκοντας να μείνει η τιμωρία του Μπεργκ ως έχει. Την αποκάλυψη έκανε ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Σταμάτης Γαρρής σχολιάζοντας μάλιστα με αιχμηρό τρόπο την ενέργεια του Δικεφάλου μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook:

«Οι αγωνιστικές επιδόσεις του Μάρκους Μπεργκ έχουν μείνει ανεξίτηλα χαραγμένες σε αρκετούς. Φυσιολογικό είναι να δημιουργεί φόβο και κόμπλεξ στους αντιπάλους. Από τη στιγμή που αγωνιστικά αδυνατούν να τον σταματήσουν, κάνουν ό,τι μπορούν εξωαγωνιστικά. Ο ΠΑΟΚ λοιπόν έκανε νέα πρόσθετη παρέμβαση, αυτή τη φορά στο Διαιτητικό για να μην πέσει η απίστευτη και άδικη τιμωρία του Μάρκους από τις 4 στις 3 αγωνιστικές και παίξει αύριο στην Τούμπα! Αυτά για να ξέρουμε τι συμβαίνει».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή